Ampule GERnetic otevrene krabickyZkušenosti máme různé. Někdy se cítíme jako královny společnosti, prostě nám to sluší, jindy se nám zdá, že to prostě není ono. Že nám to nesluší, že vypadáme úplně jinak, než bychom si my, ženy, přály. V našich silách však je to změnit. Pomoci může vhodná kosmetika.

Francouzská kosmetická značka GERnétic o sobě dává vědět dalšími novinkami, které se řadí do kategorie pečujících přípravků s rychlým nástupem účinku. Právě v tyto dny představila Lift Express a Tenseur Flash, dva typy ampulí, které jsou určeny pro týdenní intenzivně obnovující kúry. Podporují pěstěný vzhled a redukují expresní linie, hluboké vrásky a známky únavy.

Ampule jsou naplněny sofistikovaným sérem s vysokou koncentrací aktivních látek. To zajišťuje dlouhodobý, rychlý a viditelný účinek. „Laboratoře GERnétic novinkami reagují na stále rostoucí zájem o přípravky, které by svým uživatelům dokázaly nabídnout okamžitý účinek. Žijeme v hyper rychlé době, chceme se věnovat zážitkům i práci naplno, chceme o sebe pečovat, ale tak, abychom čas mohli dávat do toho podstatného – přátel, rodiny, koníčků, rozvoje, společenských setkání, která nám dlouho scházela,“ sdělila Ing. Andrea Trčková, výkonná ředitelka LK SERVIS, generálního zastoupení GERnétic pro ČR a SR.Kosmetické novinky Lift Express a Tenseur Flash představují v rámci rodiny produktů GERnétic zcela nový přístup ke kráse. Budou neocenitelnými pomocníky v boji s expresními liniemi. Dokážou okamžitě zlepšit strukturu pleti, zahladí jemné linky i hlubší vrásky, dodají pokožce energii a jas. Omladí celkovou vizáž. Obsah ampulek uživatelkám a uživatelům přinese:

  • Dlouhodobý anti-ageingový účinek, protože aktivní látky penetrují do hloubky.
  • Okamžité viditelné zjemnění textury pleti a prozáření založené na principu mechanického vypínání pokožky. Unavený vzhled je výrazně redukován.
  • Ampulky přinášejí rychlé řešení, které lze skvěle kombinovat s dlouhodobou každodenní péčí GERnétic
  • Přípravky lze použít také jednorázově jako SOS produkt pro docílení okamžitého zdravého a projasněného vzhledu pokožky, například před významnou událostí, jako jsou svatby, veřejná vystoupení nebo společenské či další akce.

Sedmidenní kúra je uložena do praktických ampulek, které umožňují precizní dávkování. „Mnohdy se u klientek a klientů setkáváme s tím, že v domácí péči neodhadnou správné množství aplikovaných produktů. Přípravky Lift Express a Tenseur Flash v ampulích jsou připraveny k okamžitému použití, bez rozmýšlení a odměřování. Každá ampulka obsahuje přesnou dávku přípravku, která vystačí na jedno použití,“ komentovala Alena Kimlová, hlavní firemní kosmetička a školitelka GERnétic. Ampulky navíc umožňují zachovat přírodní vlastnosti využitých ingrediencí. Chrání je před degradací kontaktem se vzduchem a zabezpečují ideální hygienické podmínky. Obalový materiál (sklo) tak přispívá k tomu, aby si obsah ampulí zachoval ty nejlepší vlastnosti, jež na pokožku intenzivně a dlouhodobě působí. Laboratoře GERnétic důkladně promyslely i bezpečné otevírání ampulek. Ke každému balení je přiložen praktický nástavec sloužící k odlomení hlavy ampule a pipetka, která se po otevření ampule lehce nasadí a umožní bezproblémovou aplikaci. Ampulku je možné v případě potřeby pipetkou i uzavřít a sérum použít později.

Týdenní kúra Lift Express – sada liftingových ampulí proti prvním vráskám

Pro všechny typy pokožky od věku 30+. Zasáhnou proti časným známkám stárnutí. Vypořádají se také s povadlou, unavenou a mdlou pletí, které schází jas a život.

Týdenní kúra Tenseur Flash – sada liftingových ampulí pro zralou pleť

Podtrhnout šarm zralé pleti lze už za sedm dní s kúrou Tenseur Flash. Je určena pro věkovou kategorii 40+. (rix)
www.gernetic.cz