19 35 52 WindowJste malá rodinná firma? Pak určitě víte, co to znamená, když jeden člen týmu onemocní. Najednou to vypadá, že celé podnikání končí, protože právě onen specialista je nenahraditelný. A zastane to, co jiný vůbec neumí. Není však důvod strašit. Je lepší uvádět pozitivní příklady toho, co se komu podařilo, jak se kdo propracoval k úspěchu.

Aby tomu tak však bylo, je zdraví podmínkou číslo jedna. Třeba les je úžasným zdrojem energie, a stále více lidí z businessu si v něm užívá krásné chvíle odpočinku. Stejně tak na výletech do přírody či jen činorodostí na vlastní zahradě. Ale pozor – i při tom existuje mnoho nástrah. Hlavně řádí klíšťata, která dokážou zhatit mnoho pěkných plánů.

Jsou nositeli boreliózy. Ne vždy se tuto nemoc podaří včas rozpoznat, podchytit i léčit. Jeden zdroj pomoci přesto existuje a mnohokrát se osvědčil. Bylinné sestavy firmy NADĚJE, již založila Mgr. Jarmila Podhorná. Sama k tomu říká: „Každý rok se v České republice zvyšuje počet případů nákazy lymskou boreliózou. Proti této nemoci, kterou přenášejí nejen klíšťata, ale i další hmyz, zatím neexistuje účinná vakcína. Infekce je nejen nebezpečná, ale také vede ke vzniku dalších závažných onemocnění, jako jsou únavový syndrom nebo roztroušená skleróza. Její léčbu je nutné zahájit co nejdříve, protože jinak může přejít do chronické podoby.“

Jarmila Podhorná se pozorně věnuje výrobě gemmoterapeutik, přípravků z pupenů rostlin. Zhotovila první a dodnes základní kúru na doléčení boreliózy. „Tato sestava je nejžádanějším seskupením bylinných prostředků z našeho sortimentu. A gemmoterapeutika nám mohou pomáhat odstraňovat další následky boreliózy – zánětlivé stavy pomocí olše, třezalky, problémy na nervové soustavě bělotrnem, lípou, šišákem a další potíže. Působení a význam tinktury z pupenů topolu se váže k možnému opakujícímu se projevu boreliózy, protože bohužel často přetrvává v cystách v různých orgánech.“ Proto i ona nabádá k velké opatrnosti.

„Dnes již vidím, že borelie v organizmu napadá též pokožku, štítnou žlázu, oči, ale nejhorší je postižení nervového systému, kdy většinou útočí na nervový systém pohybového aparátu, ale může se podílet i na vzniku depresí, obrny lícního nervu, poruch paměti a vzniku neuropatií,“ komentovala nejnovější zjištění. A těší ji, že mohla na základě svého studia navrhnout mnoho tinktur a ucelených kúr, jež mnoha lidem při zvládání následků boreliózy pomohly. (red)

O společnosti NADĚJE se můžete také
dovědět zde:
Web Cesty k sobě: www.cestyksobe.cz/ 
mgr-jarmila-podh…od-matky-prirody/42477 
YT kanál Cesty k sobě: youtu.be/QTCnEQCmbaQ