FAQ 202 lifestyle 02 webDokonalý dárek má udělat radost především tomu, komu je věnován. Někdy je ale těžké v široké nabídce produktů vybrat ten správný. A to obzvlášť na Den matek, kdy se to v obchodech jen hemží přáníčky a nejrůznějšími výrobky, které jsou zaručeně „to pravé“. Jak si celý proces usnadnit a ušetřit trochu času? Odrazte se od svého rozpočtu, a hledejte tak jen v konkrétní cenové hladině. Přinášíme menší inspiraci, ze které si vybere každý.


Pokud většinou tápete, čím své mamince udělat radost, jistě se poznáte v nepříjemné situaci: konečně vyberete perfektní náušnice, abyste následně zjistili, že jsou osázené diamanty, a tudíž v úplně jiné cenové hladině, než si můžete dovolit. Jděte na to letos jinak a miřte jen tam, kam dosáhnete. Následující tipy vám v tom pomohou.

Dárky do 500 Kč
den matekr darky 1

I za málo peněz se dá pořídit hodně muziky. Třeba dárková sada sprchových gelů Kneipp, veganský čisticí krém na obličej FOREO nebo stříbrný přívěsek se zirkonem z dílny značky Apart, který si maminka může připnout třeba na kabelku. Mimochodem, po vzoru Jane Birkin zaznamenaly přívěsky na kabelku letos velký boom!

Zleva:

Stříbrný přívěsek Charm se zirkonem, Apart
Dárková sada sprchových gelů, Kneipp
Čisticí pěnivý krém Luna Micro-Foam Cleanser 2.0, Foreo

 

Dárky do 1 000 Kč

S tisícikorunou už se vám nabídka dárků značně rozšiřuje. Vejdete se do ní s bohatou nabídkou produktů značky Kneipp - pořídíte tak například dárkovou sadu Goodbye Stress zahrnující celkem 6 kosmetických receptur - stříbrným přívěskem se zirkony a smaltem od Apart či hydratační noční pleťovou maskou z řady FOREO Supercharged.

den matek darky 2

Zleva:

Dárková sada Goodbye Stress, Kneipp
Stříbrný přívěsek se zirkony a smaltem, Apart
Hydratační a vyživující pleťová noční maska Supercharged Ultra Hydrating, Foreo

Dárky do 5 000 Kč

darky den matek 4Pět tisíc korun už je velmi štědrý rozpočet, s nímž můžete pořídit i to, po čem vaše maminka dlouho touží a zatím si to sama nekoupila. Třeba některý z chytrých beauty-tech přístrojů FOREO, jako třeba domácí mikrodermabrazi a „vysavač“ póru KIWI, vychytávku, díky níž pleť omládne o deset let. Nadchne ji ale také zlatý náhrdelník s přívěskem ve tvaru srdce od Apart nebo sérum na řasy Iris od FOREO.

Dárky do 10 000 Kč

den matek darky 3S 10 000 korunami vyčleněných na dárek ke Dni matek můžete pořídit řadu krásných šperků – maminku jistě nadchne náhrdelník s nápisem „mama“ od Apart. Ocení ale i pečující beauty-tech přístroj UFO 3 5-in1, díky němuž se relaxační spa přenesou k ní do koupelny, nebo cestovní IPL systém zabraňující růstu chloupků FOREO Peach 2 go.

Zleva:

Sonický přístroj pro urychlení účinků pleťové masky UFO 3 5-in-1, Foreo
IPL systém na cesty Peach 2 go, Foreo
Zlatý náhrdelník, Apart

 

Dárky nad 10 000 Kč

darky ke dni matek 5Pokud pro vás peníze nejsou problém, a nemusíte tak hledět na ceny, můžete mamince pořídit hit letošního roku – LED masku FAQ 202 od Foreo, která pomáhá vyhladit vrásky, podporuje tvorbu kolagenu a elastinu, zesvětluje pigmentové skvrny, redukuje akné a přináší řadu dalších výhod. Ze šperků pak můžete vybírat ty s diamanty, nebo oblíbené náramky z řady Beads, které jsou takovou malou sbírkou talismanů darovaných k různým příležitostem.

Zleva:
Prsten s diamanty, Apart
Přístroj na vyhlazení a redukci vrásek s LED světelnou terapií FAQ 202, Foreo

 

(tz)