Ajala webDopřejte si na Valentýna extatický zážitek a objevte limitovanou kolekci čokolád Ajala inspirovanou samotnými bohy lásky, Afrodíté a Erósem. Spojení originálních chutí a jemnosti přináší okamžik plný slasti, na který jen tak nezapomenete.

Erós
Pro okamžiky, kdy chuťové buňky touží po nebeské rozkoši přichází Ajala s limitovanou edicí čokolády Erós. Bůh touhy a lásky stvořil čokoládu plnou vášně a energie. Díky obsahu směsi ekvádorských kakaových bobů a bylin působících na mužské libido je tato čokoláda ideálním dárkem pro vaše muže. Maca a ženšen dodávají nejen chuť, ale také vytrvalost a vitalitu. Bergamot a štiplavé chilli pak vnášejí do každého sousta špetku pikantnosti, která rozpálí nejen vaše chuťové buňky. Ochutnejte tuto nezaměnitelnou kombinaci intenzivní kakaové chuti a osvěžujících tónů a probuďte ve své drahé polovičce touhu po vášnivém dobrodružství.

Afrodité
Zapomeňte na obyčejné čokolády – limitovaná edice Afrodité vás odzbrojí už s prvním kousnutím. Potěšte svou bohyni lásky dárkem, který zahřeje její srdce a vytvoří mezi vámi jedinečné spojení. Krémová textura, intenzivní kakaová chuť, kokosový podtón a pomalu se rozvíjející ovocné aroma lyofilizovaného manga vytvářejí dokonale harmonickou chuť. Avšak to, co činí tuto čokoládu opravdu výjimečnou, je použití přírodních afrodiziak. Ashwagandha a damiána jsou známé svými stimulačními účinky, které podporují sexuální apetit a prohlubují milostný prožitek. Připravte se na zážitek, který nezapomenete. Čokoláda Afrodité není jen sladkost, je to cesta do světa prožitků plných touhy a vášně.

Nepropásněte příležitost vyjádřit touhu neobvyklým způsobem. Čokolády Afrodíté a Erós přináší více než jen lahodnou kombinaci chutí – jsou to zážitky plné vášně a smyslnosti. Potěšte svého partnera a vytvořte si společně vlastní příběh lásky s limitovanou kolekcí čokolád.

(tz)