tJV6U69dfNZákazníci dm drogerie markt mohou od dnešního dne získat za každý nákup minimálně dvacetkrát více bodů. Při koupi produktů v hodnotě 1 000 korun budou moci díky této výhodné aktivitě při příštím nákupu získat slevu 200 korun. Nová incentiva tak představuje jedinečnou možnost výrazné úspory.

Obvykle totiž mohou zákazníci uplatnit slevu na celý nákup prostřednictvím vícenásobných bodů jednorázově jednou měsíčně. V případě nové incentivy získají nakupující dvacetinásobné body za každý nákup v prodejnách dm, online na dm.cz a v aplikaci Moje dm až do 30.07.2023 opakovaně. Cílem aktivity je podpořit věrnostní program dm, aplikaci Moje dm a odměnit věrnost zákazníků.

„Společnost dm aktuálně zažívá výjimečně úspěšné období, což bychom rádi pojali jako příležitost ještě více prohloubit vztahy se zákazníky. Získáním dvacetinásobku bodů za nákup chceme podpořit věrnostní program dm active beauty, aplikaci Moje dm a potěšit tak loajální zákazníky. Rádi bychom tímto krokem také pomohli rodinám s malými dětmi – dětský sortiment obsahuje mnoho položek s dlouhodobou cenou srovnatelnou s akčními nabídkami na trhu. V kombinaci s uplatněním dvacetinásobku bodů pak bude cena těchto produktů pro rodiny skutečně atraktivní. Naším záměrem je naplňovat filozofii dm, která si klade za cíl působit příkladně ve svém okolí a odměňovat věrné zákazníky,“ uvedl Jiří Peroutka, manažer komunikace dm drogerie markt.

(tz)