BILLA Harry Potter 2022 KVSpolečnost BILLA odstartovala v polovině letních prázdnin kampaň pro malé kouzelníky. Na jejich prodejnách jsou nyní k dostání licencované produkty Harry Potter, se kterými může být nástup do školních lavic o něco příjemnější. Za nasbírané nálepky a doplatek si mohou pořídit například školní batoh nebo brašnu, termoláhev nebo zápisník na poznámky. Akce potrvá v prodejnách BILLA až do 25. října.

S druhou půlkou prázdnin a pomalu se přibližujícím začátkem nového školního roku se obchodní řetězec BILLA rozhodl zacílit na rodiče s dětmi a spustil kampaň Harry Potter. Produkty s motivy této slavné čarodějnické série si budou moci zakoupit zákazníci, kteří na své sbírací kartě nasbírají příslušný počet nálepek.

„Našich zákazníků si opravdu vážíme a za jejich věrnost a pravidelné nákupy v BILLE se je snažíme vždy odměňovat. Chceme, aby zákazníci věděli, že u nás najdou nejenom čerstvé a kvalitní potraviny, ale také další druhy zboží i mimo potravinový segment. Dokládá to právě akce s Harrym Potterem, díky níž mohou rodiče svým dětem pohodlně a za příznivou cenu pořídit vybrané školní pomůcky,“ říká Dana Bratánková, manažerka korporátní komunikace a tisková mluvčí společnosti BILLA Česká republika.

Za každý nákup v minimální hodnotě 250 korun získá zákazník jednu nálepku. Pak už zbývá nasbírat buď 10, nebo 20 nálepek a vybrat si libovolný produkt s motivy Harryho Pottera podle své obliby. Dobrá zpráva je, že na všechny produkty v kampani se vztahuje vysoká sleva, která se pohybuje od 62 až do 80 procent. U pokladny poté už jen zákazník doplatí odpovídající částku od 49 do 599 korun podle toho, který výrobek si zvolil.
Součástí kampaně je celkem 9 produktů s motivy této slavné čarodějnické série. Fanoušci Harryho Pottera mezi nimi najdou například školní batoh, láhev na vodu, skládací deštník nebo stylový zápisník na poznámky. Vybrat si mohou také ze čtyř různých hrnků, jejichž obrázek se proměňuje po nalití horkého nápoje.

Kampaň Harry Potter spustila BILLA ve všech svých prodejnách 27. července. Zájemci mohou nálepky za své nákupy sbírat až do 25. října. Zákazníci se více informací o akci dozvědí buď přímo v prodejně, nebo na webových stránkách www.billa.cz

(tz)