p Vaše oblíbená online drogerieSpolečnost dm drogerie markt otevírá ve středu 13. dubna v 8 hodin modernizovanou prodejnu v Milevsku v ulici Blanická. Otevřená bude od pondělí do neděle, vždy od 8 do 20 hodin.

Ve dnech 13. a 14. dubna nakoupí zákazníci o 20 % levněji. K nákupu navíc získají pevnou dm tašku, ve které si nákup pohodlně odnesou. Prodejna dm v nejnovějším designu nabídne přes 350 metrů čtverečních prodejní plochy. Zákazníkům je k dispozici také zákaznické WC. Při nákupu mohou rovněž využít dm lupy, které jsou připevněné na nákupních vozících a usnadní čtení malých písmen na výrobcích.

Zákazníci mohou využít parkovacích prostor v bezprostředním okolí prodejny, kde se nachází několik parkovišť. Prodejna je umístěná v docházkové vzdálenosti od sídliště Písecké předměstí.
Prodejny dm drogerie markt nabízejí bohatý sortiment zahrnující všechny oblasti péče o zdraví a krásu. Zákazníci mohou vybírat z produktů oblíbených privátních, exkluzivních i dodavatelských značek.

O společnosti dm drogerie markt Česká republika
Společnost dm drogerie markt s.r.o. v České republice zahájila činnost v roce 1992 jako 100% dceřiná společnost dm drogerie markt GmbH Rakousko. V roce 1993 otevřela svou první prodejnu v Českých Budějovicích. Společnost sídlí v Českých Budějovicích. Svých 246 prodejen zásobuje po celé České republice z logistických center v Jihlavě a Divišově. Jednatelkami společnosti jsou Martina Horká a Markéta Kajabová. Celkem v dm pracuje 3 855 spolupracovníků. V obchodním roce 2020/2021 vykázala dm v České republice obrat ve výši 12,39 mld. CZK a upevnila tak své postavení jedničky na trhu specializovaných drogerií. Na trh uvádí mimo jiné dm značky Balea, alverde přírodní kosmetika, babylove, Mivolis, Denkmit, SUNDANCE, Visiomax, dmBio, trend IT UP, SEINZ. či nejnovější Ivorell a Legstra.

(tz)