Amirro Ambiente s LED osvetlenim Zrcadla 2„Kulatá zrcadla jsou interiérovým doplňkem, který nikdy neomrzí. Kruhové nástěnné akcenty v obytných prostorách působí velmi elegantně a pozvednou i všední místnost na novou úroveň. Měkký, zakřivený tvar promění tento funkční prvek v moderní dekorativní akcent a pomůže vyvážit hranaté linie ostatních kusů nábytku. A protože zrcadla zároveň odrážejí světlo v místnosti, pomáhají dodat prostoru jasnou a vzdušnou atmosféru.

Elegantní kulatá zrcadla bez rámu vyniknou svou jednoduchostí a křivkami kdekoliv v interiéru, svou roli pří výběru zde hraje především zvolená velikost. Větší kruhová zrcadla vyniknou na prázdných stěnách, například ve vstupní chodbě nebo u jídelního stolu. Své místo mají ale také v koupelnách, kde se stávají díky svému jednoduchému tvaru a variabilitě stále populárnější,“ říká Lucie Hronová z české společnosti Amirro vyrábějící zrcadla.

Kruhová zrcadla Amirro Ambiente Ronde

Nástěnná kulatá zrcadla, která se budou perfektně vyjímat na stěně vstupní chodby, šatny, jídleny nebo koupelny. Zrcadla jsou navržena jednoduchém hladkém provedení a zároveň jsou vybavena neutrálním LED podsvícením kolem celého svého obvodu, které se rozsvěcí pomocí vypínače na stěně nebo dotykového senzoru, přímo v ploše zrcadla.

(tz)