147 taškyPENNY se v letošním roce rozhodlo rozhýbat Česko a vytvořit tak podmínky pro náš návrat ke sportu. Také proto si v následujících týdnech budou moci zákazníci ve všech více než 390 obchodech po celé České republice v rámci věrnostní akce pořídit výhodně se slevou až 67 % praktické sportovní tašky, batohy a další vybavení, které využijí při sportování, cestování či výletech do přírody.

PENNY v dubnu spustilo celoroční projekt HÝBEME SE HEZKY ČESKY. Ten má za cíl vrátit děti po období restrikcí zpět na sportoviště. Ty k tomu potřebují podporu především doma v rodině, a tak nyní přichází PENNY s věrnostní akcí pro své zákazníky, která jim nabídne sportovní vybavení pro celou rodinu. „Chtěli jsme nabídnout něco, co se týká sportu pro všechny. Proto jsme se rozhodli do naší nabídky zařadit pro věrné zákazníky praktická sportovní zavazadla od malých organizérů až po sportovní tašky a batohy. Kvalitní zavazadla značky VIVESS tak umožní celé rodině sbalit si vše potřebné na cesty za sportem či do přírody,“ říká Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu PENNY.

Můžete si tak pořídit například sportovní tašku, do které se vejde 20 dresů pro celý tým, tři fotbalové míče, nebo 8 párů kopaček. Hodit se může i toaletní taštička na hygienické potřeby po náročném tréninku či pouzdro na doklady, aby se nikde neztratily. Při výletech s rodinou, ať již do přírody či do města pak zcela jistě oceníte praktický batoh. Celkem 9 různých praktických zavazadel, z nichž si vybere opravdu každý, za výhodné ceny se slevou až 67 % si bude moci pořídit každý vlastník věrnostní PENNY karty, který nasbírá při nákupech v PENNY alespoň 5 věrnostních bodů. Pro zákazníky bez PENNY karty pak je potřeba k získání slevy alespoň 10 bodů. Zákazníci získávají za každých 300 korun svého nákupu 1 bod. Ty lze získat až do 21. července a uplatnit o týden déle, tedy do 28. července. Akce platí až do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách PENNY po celé republice.

A co bude možné získat? Kromě malé a velké sportovní tašky či menšího a většího praktického sportovního batohu, také nákupní tašku na cestu do obchodu i za sportem, pouzdro na doklady, kosmetickou nebo toaletní taštičku či cestovní organizéry. Ten, kdo nakoupí v průběhu celé akce se slevou všechno vybavení, ušetří až 3 810 korun.

(tz)