Mixit velikonoce malaČekáte zástupy koledníků a potřebujete dobroty, kterými je uplatíte? Nebo prostě jen rádi mlsáte a svátky jara jsou ideální záminkou k ochutnání něčeho speciálního? Mixit vás nezklame. I letos nabízí spoustu křupavých velikonočních dobrot plných sladkých vajíček, které pro vás snesly jejich slepičky.

V Mixitu o slepičky pečují s takovou láskou, že snášejí sladká vajíčka. Letos se urodilo a Veli-koko-noční vajíčka neboli mandle v čokoládě dostala hned šest různých barev. A co barva, to samozřejmě čistě přírodní příchuť: zelená - matcha čaj, fialová - borůvky, růžová - Ruby čokoláda, hnědá - mléčná čokoláda, bílá - kokos s bílou čokoládou a novinkou je krémová ze slaného karamelu.

Tubus s veli-koko-nočními vajíčky, 240 g, 179 Kč. Složení: kraslice (mandle v bílé a mléčné čokoládě ochucené lyofilizovaným ovocem, Ruby čokoládou, zeleným čajem nebo slaným karamelem).

Sedmá barva vajíček je speciální - černá! Speciální Eggs in black si můžete koupit jen samostatně a budou se hodit třeba pro zlobivé koledníky. I když… Jsou ve skutečnosti čokoládová a strašně dobrá, tak jich pro ně bude nejspíš škoda (jako ostatně všeho z veli-koko-noční nabídky Mixitu).

Eggs in black, 240 g, 219 Kč. Složení: černé kraslice (hořká čokoláda, lískové oříšky, mandle, přírodní barvicí směs).

velikonoční mix 2021 produktovka V1V letošní velikonoční sestavě najdete i křupavý snídaňový Veli-koko-noční MIX. Malovaná vajíčka se kutálejí z barevných tubusů a spolu se sušeným ovocem, čokoládovými křupinkami a plátky mandlí osladí všechny nejen jarní snídaně.

Veli-koko-noční mix, 700 g, 239 Kč. Složení: bezlepkové kukuřičné lupínky, ovesné lupínky křupavé, sušené meruňky, sušené fíky, klikva (kanadská brusinka), vlašské ořechy, mandle plátky, čokoládové lupínky, čokocrispies, kraslice.

Veli-koko-noční nadělení je koncentrované mlsání schované v polovičním tubusu. Položte si ho na pracovní stůl a schválně, jak dlouho vydrží nenačaté. V oblíbené zobací směsi najdete banán v medu a para, lískové a kešu ořechy. A samozřejmě všechny příchutě letošních vyvedených kraslic. Prostě dobrotu vedle dobroty.

Veli-koko-noční nadělení, 375 g, 239 Kč. Složení: medový banán, jádra para ořechů, jádra lískových ořechů, jádra kešu ořechů, kraslice.

Ve Velikonoční nabídce najdete samozřejmě i svačinu - Veli-koko-noční musli tyčinky Mixitky plné brusinek, pistácií, mandlí, ruby růžové čokolády a čoko křupinek. Můžete si je namixovat s dalšími druhy (na výběr jich je 15!) nebo si koupit zásobu jen těch velikonočních.

Mixitka Veli-koko-noční, 50 g, 29 Kč. Složení: Sušené datle, brusinka kanadská, čokoláda Ruby, plátky mandlí, pšeničné čokoládové lupínky, pistácie

A pro maximalisty je tu Veli-koko-noční sada s ručně vyráběnou miskou s velikonočním motivem, kde kromě mixu a vajíček najdete i dvě velikonoční musli tyčinky Mixitky a také už tradiční mističku.

Veli-koko-noční sada, 749 Kč. Složení: jarní miska z pravého karlovarského porcelánu, kovová lžička, dárková krabice, 1x Veli-koko-noční mix, 1x Veli-koko-noční vajíčka, 2x Mixitka - Veli-koko-noční, 1x Veli-koko-noční vajíčka do kapsy.

Všechny Velikonoční lahůdky budou na www.mixit.cz  dostupné od konce února.

O Mixit.cz

Mixit.cz je internetový obchod nejen pro fanoušky zdravého stravování. Na stránce www.mixit.cz si může každý namixovat svou osobní směs cereálií, müsli, ovesných kaší a mixů sušeného ovoce a oříšků z více než sedmdesáti různých ingrediencí, jako jsou různé cereální základy, sušené ovoce, semena, oříšky, ale i chuťovky jako čokoláda, gumoví medvídci nebo třeba lentilky či skořice. Součástí nabídky jsou i předpřipravené směsi vytvořené výživovými specialisty a nabídka surovin například pro celiaky nebo alergiky na určité typy potravin, které se v běžných směsích cereálií objevují. Dalšími produkty v sortimentu jsou Mixit čokolády z kvalitní 70% tmavé čokolády ochucené lyofilizovaným ovocem a oříšky, müsli tyčinky Mixitky, drinky v prášku, slané oříškové mixy i sušenky. Mixit vše zabalí do krásného tubusu v designu firmy a zákazník si může vybrat doručení poštou, PPL nebo osobní odběr v Zásilkovně nebo na některém z odběrných míst po celé zemi zdarma.

(tz)