2020 03 03 11 53 11 ASSpolečnost ASKO – NÁBYTEK, jeden z největších prodejců nábytku na našem trhu, oslavuje desetileté výročí internetového obchodu. „Jen za posledních 5 let jsme díky e-shopu mohli obsloužit o 250 % zákazníků více než v předchozím období,“ vysvětluje Andrea Štěpánová, marketingová ředitelka společnosti ASKO – NÁBYTEK, která říká, že jako poděkování jsou po celý březen pro zákazníky připraveny speciální nabídky a slevové akce v různých segmentech nábytku. 

„Naší vizí je být prodejcem nábytku s nejlepším zákaznickým servisem a službami a chceme být první volbou našich zákazníků jak při nákupu v prodejnách, tak v on-line prostředí,“ vysvětluje Štěpánová cestu, kterou se ASKO – NÁBYTEK ubírá, a doplňuje, že společnost má na kontě miliony obsloužených zákazníků, pro které chce být v budoucnosti ještě lepší než doposud. Z toho důvodu ASKO – NÁBYTEK kontinuálně zkvalitňuje stávající a zavádí nové služby.

Vedle klasického servisu poskytuje e-shop ASKO – NÁBYTEK i odborné služby a garantuje doručení zboží maximálně do 5 pracovních dní od objednání, pokud u konkrétního produktu není uvedeno jinak. „Na e-shopu také zákazníci najdou široký sortiment včetně nabídky exkluzivních produktů. Objednaný nábytek vám zároveň pomůžeme vynést do vyšších pater,“ říká Jan Kučera, projektový manažer pro e-shop ASKO – NÁBYTEK s tím, že společnost se dlouhodobě zaměřuje na zdokonalení servisu pro své zákazníky. I proto v loňském roce ke klasickému e-shopu navíc přidala společnost i službu Click & Collect. Ta vedle klasického internetového nákupu nabízí zákazníkům možnost vyzvednout si objednané zboží přímo na prodejně.

Po celý březen jsou pro zákazníky jako poděkování za důvěru a přízeň připraveny prodejní akce a výhodné nákupy. „V průběhu měsíce máme pro zákazníky nachystáno 10 narozeninových dárků, tedy 10 speciálních nabídek. Další akce pak budou probíhat jak na jednotlivé skupiny produktů, tak i na celou nabídku na e-shopu,“ uzavírá Jan Kučera a dodává, že kromě slev na vybraný sortiment nábytku čekají zákazníky také speciální dny s akcemi na ložnice a postele, sedací soupravy a pohovky, skříně, předsíně nebo obývací stěny, komody a vitríny, ale například i doprava zdarma nebo noční nákupy.

(tz)