hea therCleverTap představí video seriál „Inspirující ženy". Přední společnost v oblasti zapojení a udržení uživatelů před Mezinárodním dnem žen přibližuje ženy ve vedoucích pozicích v technologických společnostech.

Společnost CleverTap, přední platforma s umělou inteligencí pro zákaznický životní cyklus a udržení zákazníků, oslavuje úspěch ženských vedoucích pracovnic v technologických společnostech novou video kampaní „Inspiring Women" (Inspirující ženy). V rámci Mezinárodního dne žen 8. března 2020 bude seriál přibližovat příběhy, cesty, neúspěchy a poznatky třinácti dnešních žen ve vedoucích pozicích v oblasti marketingu a představí jejich úspěchy, aby povzbudily a inspirovaly další profesionální ženy. První rozhovor série zahrnuje Heather Redling (na snímku), vedoucí marketingu společnosti LEGOLAND Dubai, a lze jej najít na webových stránkách CleverTap.

V posledních letech bylo dosaženo pokroku v oblasti posilování postavení žen, ale stále je třeba vyvíjet více úsilí. Mezinárodní den žen se koná každoročně 8. března s cílem zvýšit povědomí o rovnosti a poskytnout příležitost k zamyšlení nad rovností žen a mužů a obhajovat všechny ženy. Seriál „Inspirující ženy" představený společností CleverTap si klade za cíl posílit postavení žen v technologii prostřednictvím efektivních videí, které se budou objevovat každý týden před Mezinárodním dnem žen.

„Podle nedávné zprávy společnosti PwC je pouze pět procent žen v oblasti technologií ve vedoucích funkcích," uvedla Almitra Karnik, ředitelka pro marketing společnosti CleverTap. „Technický průmysl může udělat více pro podporu, povzbuzení a motivaci žen ve vedení. Seriál „Inspirující ženy" je jedním malým krokem, který nám umožňuje oslavovat současné ženy ve vedoucích pozicích a zároveň inspirovat ženské lídry budoucnosti".

Seriál „Inspirující ženy" společnosti CleverTap je v souladu s iniciativou IWD 2020 - „rovný svět je efektivní svět" - a zaměřuje se na budování světa s rovností pohlaví prostřednictvím oslav ženských úspěchů, zvyšování povědomí o předsudcích a boje za rovnost. Videokonference zahrnují rozhovory s vizionářkami, které mají vedoucí postavení v marketingové sféře, včetně jejich cest, kariérních postupů a nahlédnutí do současného stavu odvětví:

- Heather Redling, ředitelka pro marketing, LEGOLAND Dubai

- Olga Andrienko, ředitelka pro globální marketing, SEMrush

- Puna Virji, hlavní manažerka pro zapojení zákazníků, Microsoft

- Meera Iyer, ředitelka pro marketing, Medlife.com

- K Sudha, viceprezidentka - Client Leader, MindShare

- Mohita Nagpal, viceprezidentka pro marketing, Hiver

- Namrata Balwani, tisková mluvčí, marketing, digitální relace, ředitelka pro zkušenosti zákazníků, vedoucí digitální transformace, mentorka pro startupy, Visiting Faculty

- Claire Drumond, ředitelka pro strategii obsahu, Atlassian

- Kriti, zakladatelka a generální ředitelka, DUbeat

- Amy Bishop, majitelka a poradkyně v oblasti digitálního marketingu, Cultivative

- Shafika Houcine, ředitelka pro marketing a digitální relace, OSN

- Almitra Karnik, ředitelka pro marketing, CleverTap

- Benu Aggarwal, prezidentka a zakladatelka, Milestone, Inc.

Nové rozhovory budou zveřejňovány každý týden na webových stránkách společnosti CleverTap: clevertap.com/inspiringwomen, kde diváci mohou sdílet komentáře a psát dotazy.

(tz)