IMG 20191128 210646V autosalonu Mercedes-Benz, Centrum Moravia spol. s r.o., který je autorizovaným prodejcem vozů Mercedes-Benz v Olomouci, se konal večírek pouze pro ženy. Této akce se zúčastnilo 150 pozvaných úspěšných dam, mezi nimiž byly i podnikatelky. Cílem eventu s názvem She´s Mercedes bylo připomenutí známé myšlenky „Za vším hledej ženu“.

Spojení ženského šarmu a luxusních osobních vozů vždy dokáže vzbudit velké emoce. Tento fakt se znovu potvrdil i během olomouckého večírku.
Role moderátorky se ujala oblíbená a pohotová Soňa Šuláková, lékařka, jíž moderování velmi baví, a tak si čas od času z lékařského prostředí „odskočí“ do společnosti věnovat se této disciplíně. V rámci programu She´s Mercedes se uskutečnila módní přehlídka dámských oděvů z showroomu Milly fashion, společenské šaty během přehlídky prezentovala módní návrhářka Sandra Švédová. Představila se rovněž autorka knihy Letuška z economy Petra Jirglová. Seznámit se přítomné dámy mohly také s novinkami v oblasti estetické medicíny a kosmetiky Neo Beauty Clinic a salonu Babor Beauty Spa, nebo si koupit originální šperky od Leony Korhoňové.

text a foto Sandra Friebová