msv1Společnost Veletrhy Brno ve spolupráci s městem Brnem připravila pro návštěvníky MSV i letos systém benefitů BRNO FAIR CITY, který má za cíl zpříjemnit pobyt na Mezinárodním strojírenském veletrhu. Již třetí rok lze čerpat mimořádné benefity v restauracích, barech či klubech nebo využít výhody při cestování po městě Brně.

K Brnu dodnes neodmyslitelně patří titul „veletržní město“. Mezinárodní strojírenský veletrh vždy měnil město na metropoli plnou cizinců, technologických novinek a spotřebitelského zboží, na brněnské výstaviště za ním proudily tisíce návštěvníků. Projekt BRNO FAIR CITY má připomenout dobu, kdy veletrhem žilo celé město a pro návštěvníky i vystavovatele bylo nabité ruchem a aktivitami. Jeho cílem je nabídnout to nejlepší, co město Brno nabízí a ukázat, že veletržní program nemusí skončit opuštěním areálu výstaviště.

Za dobrým jídlem i zábavou

Do projektu BRNO FAIR CITY se každoročně zapojují přední podniky brněnské gastronomie. Restaurace, kavárny, pivnice, vinárny i bary připravily bohatou nabídku speciálních menu, slevových akcí a welcome drinků. Účastníci MSV se po veletrhu mohou vydat na ochutnávky piv z místních pivovarů do netradičního prostředí bývalého atomového krytu 10-Z, které budou probíhat od 8. do 10. října, nebo vyzkoušet motokárovou dráhu Kart Arena Brno v těsné blízkosti brněnského výstaviště.

Cestujte výhodněji díky veletržní jízdence

Pro jízdu hromadnou dopravou lze využít speciální veletržní jízdenku, která má celodenní platnost. Zakoupit ji bude možné na zastávkách tramvaje č. 1 Hlavní nádraží a Výstaviště – hlavní vstup nebo v infopointu BRNO FAIR CITY přímo v areálu výstaviště. Cenové zvýhodnění pro cestování po Brně přichystala také společnost Drink&Drive.

Objevte výhody

Výhody BRNO FAIR CITY jsou určeny pro všechny účastníky MSV, tedy jak pro vystavovatele, tak i návštěvníky. Pro uplatnění benefitů budete potřebovat silikonový náramek, který slouží k identifikaci účastníků. Získat jej můžete kdykoliv během veletrhu v infopointu BRNO FAIR CITY u hlavního vstupu nebo v infostáncích v každém pavilonu. Stačí předložit vystavovatelský průkaz nebo vstupenku na MSV 2019.

Seznam benefitů, které partneři programu BRNO FAIR CITY připravili, najdete v tištěném průvodci, na webové stránce brnofaircity.cz nebo v mobilní aplikaci BVV Trade Fairs, která je dostupná pro Android a iOS.

(tz)