limitovana edice alverdeJiž celých 30 let nabízí dm značka alverde zákazníkům široké portfolio certifikované přírodní kosmetiky. Narozeniny se rozhodla tato značka oslavit se svými zákazníky představením speciální narozeninové limitované edice.

dm značka alverde vznikla v Německu již v roce 1989. Během tří desetiletí se stala nejprodávanější značkou certifikované přírodní kosmetiky v Německu. Zákazníci se s ní v regálech českých prodejen dm mohou setkávat od roku 2002. Tato značka startovala se 14 produkty pečující kosmetiky, dnes nabízí zákazníkům přes 400 produktů. Design výrobků prošel během tří desetiletí několika inovacemi a stále tak nabízí moderní a přitažlivý vzhled.

U příležitosti jubilea si značka přichystala pro zákazníky speciální limitovanou edici 9 produktů zahrnujících např. dárkový set krémů na ruce, tekuté mýdlo s vůní broskve a černého bezu, sprchový peeling s osvěžující vůní limetky a bambusu, pleťovou masku s bambuckým máslem a sójovým olejem, nebo sprchové gely v dámské i pánské variantě.

alverde přírodní kosmetika spojuje kvalitní rostlinné pečující a aktivní látky s nejnovějšími vědeckými poznatky a vytváří tak přesvědčivou produktovou rozmanitost ve vysoké kvalitě za nízkou cenu. Milovníkům přírodní kosmetiky nabízí značka alverde kromě pečujících produktů na obličej, tělo a vlasy také ucelenou řadu dekorativní kosmetiky včetně řady pro citlivou pleť, speciální řadu produktů pro děti a pečující řadu určenou pro muže. Všechny produkty nesou označení mezinárodní certifikace NaTrue, která je pro zákazníky garancí kvality. „Kosmetika alverde je našimi zákazníky od začátku velmi pozitivně hodnocena a v současné době, kdy se téma trvalé udržitelnosti dostává do popředí víc než kdy dřív, její obliba ještě vzrůstá,“ uvádí Martina Horká, jednatelka společnosti dm.

společnosti dm drogerie markt Česká republika

dm drogerie markt s.r.o. v České republice zahájila činnost v roce 1992 jako 100% dceřiná společnost dm drogerie markt GmbH Rakousko. V roce 1993 otevřela svou první prodejnu v Českých Budějovicích. Společnost sídlí v Českých Budějovicích. Svých 230 prodejen zásobuje po celé České republice ze svého logistického centra v Jihlavě. Jednateli společnosti jsou Gerhard Fischer, Martina Horká a Markéta Kajabová. Celkem v dm pracuje 2.958 spolupracovníků. V obchodním roce 2017/2018 vykázala dm v České republice obrat ve výši 9,52 mld. CZK a upevnila tak své postavení jedničky na trhu specializovaných drogerií. Na trh uvádí mimo jiné dm značky Balea, alverde přírodní kosmetika, babylove, DAS gesunde PLUS, Denkmit, SUNDANCE, Visiomax, dmBio, trend IT UP, réell´e, Stella Jones či nejnovější dm značku SEINZ.

 (tz)