mama1V zahraničí se tradice října v růžové barvě, která symbolizuje boj proti rakovině prsu, udržuje již přes 30 let. Projekt Měsíc v růžové si klade za cíl připomenout, že zdraví je na prvním místě a je třeba o něj dbát a zároveň zvýšit informovanost o této problematice mezi populací. Díky prezentaci akce ve všech našich obchodních centrech a hypermarketech Tesco po celé ČR se návštěvníci mohou dozvědět důležité informace přímo od Mamahelpek, pacientek organizace Mamma HELP, které své zkušenosti předávají všem zájemcům ochotně a zdarma.

Jsme rádi, že můžeme pomáhat dobré věci!

Jak můžete pomoci?

Koupí označených hub a květin nálepkou Go pink v hypermarketech Tesco pomáháte i vy. Z každého prodaného produktu přispívá Tesco a dodavatel pacientské organizaci Mamma HELP. Čím víc nakoupíte, tím víc my přispějeme. Děkujeme!
Program

4. 10. Kuchařská show před NC Eden (od 13 hod.)
4. – 17. 10. Úniková hra s boxy v NC Eden
5. 10. OC Galerie Ostrava – L.O.L Surprise!
29. 10. Ladies movie night Praha Lucerna
19. 10. NC Eden – L.O.L Surprise!
19. 10. – 3. 11. Úniková hra s boxy v OC Galerie Ostrava

MammaBeer

MammaBEER První pivo pro ženy s rakovinou prsu.
MammaBEER si zachovává všechny pozitivní vlastnosti klasického piva (jako je obsah živin, vitamínu B nebo draslíku), ale je bez alkoholu. A co je nejdůležitější, má sladkou chuť – vyvinutou speciálně pro potlačení negativních účinků chemoterapie.
MammaBEER je možné zakoupit v hypermarketech Tesco.

(tz)