dm il1Společnost dm drogerie markt otevírá ve čtvrtek 29. 8. v Obchodním centru Arkády v Praze Praha regenerovanou prodejnu. Obchodní centrum disponuje parkovištěm, které mohou zákazníci prodejny během svého nákupu využít. Prodejna se v rámci centra přesouvá na nové místo.

Prodejna dm v nejmodernějším designu je dostupná sedm dní v týdnu, od pondělí do pátku vždy v čase 8:00 – 21:00, o víkendu 9:00 – 21:00. Prodejní plocha o rozloze 448 m2 přináší zákazníkům oblíbené dm privátní značky i značkové výrobky, které zahrnují všechny oblasti péče o zdraví a krásu. Po své modernizaci nabídne prodejna zákazníkům rozšířený sortiment v kategoriích pleťové kosmetiky, textilu nebo péče o nohy. Prodejna bude také nově prostřednictvím plnicí stanice nabízet stáčenou ekodrogerii. S obsluhou plnicí stanice a s výběrem produktů vždy ochotně poradí milý a vstřícný personál. Komfort při nákupu zvyšují dm lupy, které zákazníci naleznou na nákupních vozících a které usnadní čtení malých písmen na etiketách výrobků. V prodejně je navíc pro radost dětí a pro klidné nakupování rodičů připravena hrací kostka a houpací koník. Zákazníci mohou během svého nákupu využít i relaxační zónu a maminky kojící koutek. Samozřejmostí je možnost občerstvit se vodou zdarma či bezplatné wi-fi připojení, a to až na dvě hodiny denně zdarma. K dispozici je také zákaznické WC s přebalovacím pultem.

Ve dnech 29. 8. – 30. 8. k příležitosti slavnostního otevření modernizované prodejny navíc zákazníci nakoupí celý svůj nákup o 20 % levněji a budou si ho moci odnést v pevné dm tašce, kterou dostanou zdarma ke svému nákupu.

(tz)