Strom zivotaPřesně před pěti lety, v říjnu v 2013, vydala Monika Kopřivová knížky Babičko, vyprávěj a Dědečku, vyprávěj a spolu s nimi založila Babičkářství – specializovaný portál se smysluplnými dárky pro prarodiče.

„Při tvorbě a výběru dárků pro Babičkářství jsem vycházela ze skutečných potřeb seniorů a k mým knížkám našla další dárky, které pomohou babičkám a dědečkům zlepšit kvalitu života. Za těch 5 let jsem ale rozšířila portfolio produktů, ať už z mé vlastní dílny, nebo od dalších vybraných dodavatelů a přidala tak dárky pro další členy rodiny a blízké. A tak vznikl nový portál Familium.cz," uvádí Monika Kopřivová, zakladatelka portálu a dále doplňuje: „Vyslyšela jsem tak i přání a náměty mých čtenářů a zákazníků, kteří podobný portál s hezkými a smysluplnými dárky hledali.“

Souběžně s portálem Familum v říjnu Monika Kopřivová uvádí i svou novou knížku zaznamenání rodokmenu a rodinné historie - Strom života naší rodiny.
„Mnoho lidí se mě ptalo, jestli by šlo vytvořit knížku, kam by se dala zachytit historie celé rodiny včetně pěkně a přehledně vyobrazeného rodokmenu. Nebyl to snadný úkol, ale věřím, že se to podařilo. Budu ráda, když se knížka stane inspirací pro rodinná setkávání a pátrání v rodinné historii,“ dodává Monika Kopřivová.

Na portále Familium.cz naleznete nejen Strom života naší rodiny, ale i tipy na dárky pro celou rodinu a své blízké. Nabízené dárky jsou od srdce a mají v sobě něco víc. Zkrátka takové, co jen tak někde nepořídíte, a hlavně udělají vašim nejmilejším obrovskou radost. Kromě dárků pro muže, tatínky, maminky zde najdete i např. i vybrané dárky ke svatbě, originální dárky nebo dárky k Vánocům.

Více informací na www.familium.cz 

(tz)