LangDo sortimentu dm vstupuje nová prémiová značka vlasové péče a stylingu Langhaarmädchen, která je k dostání exkluzivně právě v prodejnách dm. Vlasová kosmetika obsahuje více než 17 inovativních produktů, od šamponů, přes vlasové masky až po ochranné spreje. Od dubna je zboží značky Langhaarmädchen dostupné ve všech 226 prodejnách dm v České republice a také online na www.dm.cz.

dm rozšiřuje svou kompetenci ve světě krásy

Langhaarmädchen je společným projektem kadeřnic Ramony Mayrové a Julie Schindelmanové a dm drogerie markt. Na počátku stála vize dvou kamarádek, která díky know-how a podpoře ze strany dm získala podobu značky Langhaarmädchen.
„Rozšiřováním stávajícího portfolia značek otevíráme cestu vedoucí mezi tradičními obchodními značkami a velmi oblíbenými dm značkami. Z dlouhodobého hlediska vítáme příležitost nabídnout prostor inovativním nápadům a tvůrcům a tím stále překvapovat zákazníky exkluzivními novinkami,“ uvádí Martina Horká, jednatelka dm drogerie markt.

Péče jako od profesionála je dostupná pro všechny

Celý příběh značky začal v roce 2015. Během cestování po Austrálii vypracovaly obě kadeřnice plán svého start-upu s názvem Langhaarmädchen. Se svým styling autobusem navštěvují také festivaly a veletrhy krásy. Je jedno, zda jsou vaše vlasy dlouhé, krátké, husté, jemné, tmavé, nebo blond, s řadou pečujících a stylingových přípravků Langhaarmädchen v kvalitě produktů kadeřnických salonů najde každá zákaznice vhodný prostředek pro své vlasy. „Veškeré své znalosti týkající se vlasového stylingu a péče jsme vložily do vývoje produktů Langhaarmädchen tak, aby se každá zákaznice cítila jako vlasová expertka,“ dodává Julia Schindelmann, jedna ze zakladatelek značky.

O společnosti dm drogerie markt Česká republika

dm drogerie markt s.r.o. v České republice zahájila činnost v roce 1992 jako 100% dceřiná společnost dm drogerie markt GmbH Rakousko. V roce 1993 otevřela svou první prodejnu v Českých Budějovicích. Společnost sídlí v Českých Budějovicích. Svých 224 prodejen zásobuje po celé České republice ze svého logistického centra v Jihlavě. Jednateli společnosti jsou Gerhard Fischer, Martina Horká a Markéta Kajabová. Celkem v dm pracuje 2.830 spolupracovníků. V obchodním roce 2016/2017 vykázala dm v České republice obrat ve výši 8,527 mld. CZK a upevnila tak své postavení jedničky na trhu specializovaných drogerií. Na trh uvádí mimo jiné dm značky Balea, alverde přírodní kosmetika, babylove, DAS gesunde PLUS, Denkmit, SUNDANCE, Visiomax, dmBio či nejnovější dm značku trend IT UP.

(tz)