630101_03_namaceni_manual.jpgZima, pošmourno....brrrr, podzim je tu, tak co si ho trochu zpříjemnit a zahřát se s naší nejnovější vychytávkou? Čokoládové fondue TESCOMA DELÍCIA vykouzlí hřejivou a hravou atmosféru jak na party s přáteli, na rodinné oslavě, nebo při romantickém večeru ve dvou. Spojení osvěžujícího ovoce a lahodné horké čokolády, no může být něco lepšího? S Čokoládovým fondue TESCOMA DELÍCIA je to navíc tak snadné! Přístroj je totiž elektrický a má dva stupně zahřívání. Druhý stupeň slouží pro rychlé rozpuštění čokolády, první k jejímu uchování v tekutém stavu.

Miska je opatřena antiadhezním povrchem, což zabraňuje nežádoucímu připálení čokolády. Má také rukojeť s nálevkou a je odnímatelná, tudíž můžete tekutou čokoládu v misce snadno přenášet.

A další výhoda: v balení také naleznete k misce víčko, takže nespotřebovanou čokoládu uložíte jednoduše v lednici.
Aby byl požitek z čokoládového fondue co nejintenzivnější, použijte tmavou, hořkou, nebo bílou čokoládu s vysokým obsahem kakaového másla - ideálně prodávanou jako „čokoláda pro fontány a fondue". Pro pohodlnou konzumaci pak slouží 6 kusů vidliček, které lze odkládat na okraj misky.
Jahody, mandarinky, hroznové víno, ale třeba také slané preclíky - užijte si libovolné kombinace ovoce, či jiných pochutin a horké čokolády, nebo využijte misku pro polévání moučníků, či zdobení cukroví.
Tenhle podzim si zkrátka osladíme! 

Na snímku: Čokoládové fondue TESCOMA DELÍCIA. Vynikající pro přípravu ovocného čokoládového fondue, namáčení cukroví v čokoládě, nalévání čokolády do formiček a zdobení rozpuštěnou polevou. Se šesti fondue vidličkami a víčkem pro uložení nespotřebované čokolády v lednici. Napájení 230 V, 3 roky záruka. Koupíte v prodejních centrech TESCOMA, nebo na www.eshop.tescoma.cz

(tz)