Nejlepsi_soucasna_ceska_plavkyne_Simona_Baumrtova_na_slavnostnim_otevreni_nove_kavarny_CrossCafe_v_Chomtove.jpgKavárna CrossCafe se nachází v nově zrekonstruované budově bývalé pošty, v novém obchodním centru Galerie Pošta v Palackého třídě, odtud také nese první kavárna svůj název - CrossCafe Pošta. Slavnostního otevření kavárny CrossCafe v Chomutově se zúčastnil majitel franšízy Jan Janák, nejlepší současná česká plavkyně Simona Baumrtová, šéfbarista kavárenské sítě Luboš Martínek a samozřejmě majitel nové kavárny Martin Škrábal. Společně slavnostně přestřihli pásku nové kavárny včera, 25. 11. listopadu.

Kavárny CrossCafe vynikají originálním prostorem a prostředím. Každá kavárna je designově a funkčně navržena tak, aby celkově zpříjemňovala pobyt návštěvníků uvnitř. Podkresová hudba baví, ale neruší, jsou zde místa pro klidnou práci, stejně jako místa více společenská. Standardem všech kaváren je nekuřácké prostředí a wi-fi připojení.

Sortiment CrossCafe se vyznačuje důrazem na kvalitní suroviny a zdravý životní styl. Najdete zde kávu nejvyšší kvality, kterou si můžete nechat připravit v nejrůznějších variacích tak, aby plně odpovídala vašim chuťovým preferencím. Pochutnat si zde můžete i na domácích dortech vlastních receptur, sendvičích a malých sladkostech. Novinkou v sortimentu CrossCafe jsou vydatné polévky, které se podávají každý den mezi 10. a 14. hodinou a každý den je věnován jedné vybrané polévce. Včera v rámci otevřen� � se podávala tomatová.

Chomutovská kavárna je 19. v pořadí. Sedm jich je v Praze, osm v Plzni a tři najdeme v Hradci Králové.

Více na www.crosscafe.cz.