V současné době se na naši organizaci obrací stále více lidí s dotazy ohledně jejich zaměstnání a dále také v souvislosti s řešením jejich dluhů. Vedení Spotřebitel net se proto rozhodlo, že rozšíří svoji činnost a ode dne 3. prosince 2014 zřídí pracovněprávní a insolvenční poradnu. Tyto poradny bude zajišťovat rozšířený tým spolupracujících právníků Mgr. Tomáš Liškutín, Mgr. David Šupej a Mgr. Jan Slíva.

Předpokládáme, že na pracovněprávní poradnu se budou zájemci o radu obracet ohledně všech otázek pracovního práva, nejčastěji však ohledně neplatné výpovědi, okamžitého zrušení pracovního poměru, neproplacených přesčasů, finanční kompenzace konkurenční doložky a situace, kdy je zaměstnavatel insolventní a nevyplácí mzdu. Tým právníků je připraven rovněž poradit ohledně odstupného, evidence na Úřadu práce ČR a podpory v nezaměstnanosti.

V insolvenční poradně přivítáme především zájemce o radu, kteří jsou si vědomi, že se dostali do finančních potíží anebo se k nim nezadržitelně blíží. Tým právníků bude poskytovat informace o způsobu zastavení narůstání současných dluhů, ochrany před exekutory, oddlužení do dalšího života včetně společného oddlužení manželů a v neposlední řadě vypořádání se s dluhy z podnikání.
Pracovněprávní poradna a insolvenční poradna budou fungovat každou středu od 11 do 19 hodin po předchozím telefonickém objednání na telefonním čísle 775 476 090.

Ylona Skálová
ředitelka Spotřebitel net