Saly NW_1.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, uvádí na český trh luxusní šály z possum merino vlny novozélandské značky Native World.

Vlněná šála je především užitečným funkčním doplňkem do chladných podzimních a zimních dnů. Udržuje krk v teple, chrání ho před prochladnutím i před deštěm nebo sněhem. Ale elegantní vlněná šála může být i zajímavým a originálním módním doplňkem, který doplňuje celkový outfit.
Právě do takové kategorie - elegantních a zároveň maximálně funkčních - spadají i šály novozélandské značky Native World. Šály jsou upletené z luxusní possum merino vlny, což je směs novozélandské merino vlny (70%), vlny z vačnatce kusu liščího (20%) a hedvábí (10%). Tento materiál je nesmírně příjemný na nošení a současně i hřejivý - udává se, že possum merino vlna je o 55% hřejivější než klasická merino vlna. Šály značky Native World jsou ale i velmi estetickým a líbivým módním doplňkem. Jsou elegantní, ale zároveň mají i sportovního ducha tak, jak to odpovídá novozélandské krajině a kultuře, ze které si značka bere inspiraci. I barvy jsou tlumenější, méně výrazné a celkový vzhled šál zajišťuje, že šála nepřebije celkový vzhled a zůstane „jen" elegantním, líbivým a originálním módním doplňkem.

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.