Stetson Richburg.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein USA a Siamod, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, uvádí na český sportovně laděnou manšestrovou bekovku Stetson Richburg.

Stetson Richburg je sportovně laděná manšestrová bekovka ušitá z vlněné manšestrové látky. Čepka má vyšší korunu a dobře a spolehlivě sedí na hlavě.
Specialitou Stetsonu Richburg je to, že je ušitá z temně modré, téměř černé vlněné manšestrové látky s velmi jemným proužkem. Na rozdíl od běžnější bavlněné látky je vlněný manšestr teplejší, hřejivější a je i trvanlivější a dlouhověký.
Stetson Richburg je elegantní bekovka se sportovním duchem. Je možné ji stejně dobře dennodenně nosit do práce či do kanceláře stejně jako je ideální pro všechny typy volnočasových aktivit.
Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.