Vzorovy_byt_Zahrady_Nad_Rokytkou_II_(5).jpgNová etapa rezidenčního bydlení Zahrady Nad Rokytkou II v lákavé lokalitě okolí říčky Rokytky v pražských Vysočanech má nově otevřený designový a multimediální ukázkový byt v budově předchozí etapy. Vychází tak vstříc trendu ve výběru nového domova, kdy platí, že zákazník chce byt vidět. Kupovaný byt si pak lépe představí, což napomůže samotnému rozhodnutí nákupu a mnozí se při prohlídce již inspirují pro budoucí zařizování. Nad Rokytkou nejvíce pomáhají virtuální prohlídky bytů a model lokality.

Ukázkový byt rezidenčního bydlení Zahrady Nad Rokytkou II je umístěn v budově předchozí etapy v nové ulici Sousedíkova na Praze 9. Každému zájemci, kterého zde zkušení prodejci přivítají, mohou pomocí vizualizací, modelu lokality a interaktivních prohlídek konkrétních bytů na tabletu či monitoru, představit celý projekt mnohem plastičtěji než z katalogu. Lidé si tak mohou udělat dobrou představu o tom, jak bude po dokončení etapy i celého dlouhodobého projektu tato nová čtvrť vypadat.

V interaktivní prohlídce si zájemci mohou vybrat byt, který nejlépe vyhovuje jejich požadavkům, na modelu uvidí jeho přesnou budoucí lokalizaci a vizualizace co nejvěrněji přiblíží, jak bude dům v reálu vypadat. Lidé také uvidí, jak daleko budou mít školu, školku, lékaře, procházky, sportovní aktivity na cyklostezce nebo fitness stezce, dopravu i nákupy. Rodiny s dětmi uvítají během prohlídky í dětský koutek, ve kterém si mohou jejich ratolesti v klidu hrát.

Zahrady Nad Rokytkou II nabízejí velice klidné a atraktivní prostředí s přírodou za okny. Celek vytváří novou rezidenční čtvrť, doplněnou množstvím parkových ploch. Moderní byty jsou v nabídce od startovacích 1+kk až po rodinné 4+kk a doplňují je parkovací stání v suterénu domu. Zájemci si mohou vybrat byty s prostornými předzahrádkami i velkými terasami v posledních patrech. Byty Nad Rokytkou se pyšní nejen krásnými výhledy, klidným prostředím
a etablovanou lokalitou, ale také jedinečným zázemím, které majitelům poskytne dostatek
míst k relaxaci i sportovnímu vyžití.

www.nadrokytkou.cz

O BCD GROUP
BCD Group je mezinárodním seskupením několika developerských společností s bohatými zahraničními zkušenostmi. Stojí například za výstavbou nového města v Izraeli, nákupního centra v Belgii nebo střední školy v anglickém Manchesteru.
V České republice působí od roku 2001 a realizuje projekty především v Praze: rezidenční čtvrť Nad Rokytkou ve Vysočanech, dokončený bytový dům Trojská brána a připravovaný projekt Aleje, díky kterému na jižním okraji Prahy vznikne, na ploše 1,3 milionu m², nové město pro bydlení, práci i zábavu.
V Aši je v přípravě rozsáhlý komplex, který nemá svou velikostí a konceptem v České republice obdoby a vytvoří v západních Čechách nové centrum euroregionu.
www.bcdgroup.cz