Spar znacka kvality.jpgPodpora českých produktů je stále diskutovanějším tématem. Společnost SPAR ČOS se snaží pomáhat českým dodavatelům a zařazovat do svého sortimentu co nejvíce jejich zboží. Nová brožura společnosti SPAR ČOS obsahuje výběr výrobků značky SPAR značka kvality od českých dodavatelů. Zákazníci mohou produkty českých výrobců a českých dodavatelů zakoupit ve všech hypermarketech INTERSPAR a supermarketech SPAR. Každý produkt značky SPAR značka kvality je označen SPAR logem, které zaručuje požadovanou kvalitu za výhodnou cenu. Společnost SPAR ČOS nabízí svým zákazníkům více než 320 výrobků SPAR značka kvality.

„Našim zákazníkům se snažíme dodávat kvalitní zboží za příznivé ceny. Zároveň si uvědomujeme, že podpora českých výrobců a dodavatelů je pro naši republiku více než žádoucí. Nejen, že jsou české výrobky kvalitní, ale jejich koupí lidé podpoří českou ekonomiku," říká Karl Bumberger, jednatel společnosti SPAR ČOS. „Proto jsme se rozhodli připravit pro naše zákazníky novou brožuru, která představuje výběr výrobků z ucelené řady značky SPAR značka kvality. Všechny výrobky uvedené v brožuře jsou od českých dodavatelů a producentů. Produkty, které jsou vyrobeny opravdu v Čechách a pouze z českých surovin jsou doplněny českou vlaječkou, která podtrhuje to, že propagujeme české výrobky a výrobce," dodává Karl Bumberger.

Výrobky značky SPAR značka kvality
Společnost SPAR ČOS peče denně ve svých pekárnách v hypermarketech INTERSPAR čerstvé pečivo z kvalitních českých surovin. Zákazníci si mohou vybrat z několika druhů chlebů a rohlíků. Samozřejmostí jsou i další druhy chutného a vždy čerstvého pečiva.
K pečivu neodmyslitelně patří uzeniny. Zákazníci si mohou vybírat opravdu z široké nabídky kvalitních výrobků, které jsou vyráběny dle tradičních receptur, obsahují kvalitní české maso a konzument si na nich opravdu pochutná.

Široká nabídka osvěžujících minerálních vod, čajů a lahodné kávy uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka.

Nedílnou součástí sortimentu řady SPAR značka kvality jsou mléčné produkty od nejlepších českých dodavatelů z Vysočiny nebo Orlických hor.


Stále ta nejlepší nabídka zboží i služeb pro naše zákazníky!

Více informací:
www.interspar.cz

SPAR Česká obchodní společnost s.r.o. patří do skupiny SPAR Rakousko. Hrubý obrat z prodeje za rok 2012 činil 569 mil. eur, což představuje nárůst oproti předchozímu roku o 4,02 % (očištěno o změny kurzu). SPAR Provozuje v České republice 49 obchodů (35 hypermarketů INTERSPAR, 14 supermarketů SPAR), ve kterých zaměstnává přes 4 500 zaměstnanců. SPAR ČOS je rovněž provozovatelem moderních velkokapacitních Restaurací Interspar, kaváren Tutto Bene a občerstvení Cafe Cappuccino To Go.
SPAR ČOS je od září 2002 členem Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR.
SPAR ČOS ve spolupráci s občanským sdružením Zdraví-Život vytvořila projekt „Daruj krev v pravou chvíli", jehož smyslem je zvýšit počet bezpříspěvkových dárců krve. Více na www.darujikrev.cz

(tz)