Svetry SS14 W.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, kravatami, šálami a šátky světových módních návrhářů, luxusními pánskými košilemi značky Turnbull & Asser, klobouky a čepicemi legendární značky Stetson a luxusními kašmírovými svetry N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, doplnila nabídku luxusních kašmírových svetrů prestižní britské značky N.PEAL o modely z kolekce jaro/léto 2014.

Lehký kašmírový svetr je ideálním společníkem i do jarních a letních dní a především večerů a nocí. Kašmírový svetr je hřejivý ale zároveň i prodyšný a nesmírně komfortní. V lehkém kašmírovém svetru, vyrobeném z jednou skané kašmírové příze, se nezpotíte, nebude vám horko. Kašmír je navíc materiál, který je silně antiseptický a v minimální míře pohlcuje pachy. Kvalitní kašmír, resp. kašmírová příze, je navíc velmi odolný materiál, který je při správné údržbě opravdu dlouhověký a odolný i proti nejběžnějšímu poškození.

Mnohé z dámských kašmírových svetrů z aktuální kolekce jaro/léto 2014 jsou vyrobené z tzv. superfine kašmíru, vybrané kašmírové vlny, která je mimořádně jemná a lehká.

Kolekce pánských a dámských svetrů a úpletů značky N.PEAL je charakteristická použitím nejkvalitnější, speciálně vybrané, kašmírové vlny, perfektním zpracováním a ideální kombinací časem prověřených designů s moderními požadavky současných náročných zákazníků.

Letní kašmírové svetry jsou opravdu praktické a navíc i velmi elegantní a chic.

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun

Sekora consulting

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.