Marionnaud (1).jpgV polovině února slavnostně otevřela síť parfumerií Marionnaud svou první prodejnu ve francouzském stylu - na Praze 5 v Obchodním Centru Nový Smíchov. Jedná se o osmou prodejnu v Praze, v rámci České republiky má svých prodejen síť Marionnaud 35. Vůbec poprvé je prodejna upravena ve francouzském stylu, ve kterém budou vytvořeny i všechny další nové prodejny.

„Rozhodli jsme se přenést atmosféru francouzských parfumerií i k nám do České republiky. První obchod v tomto stylu je nově otevřen v přízemí Obchodního Centra Nový Smíchov, všechny další obchody, které plánujeme budou rovněž v tomto designu", vysvětluje Jana Kasardová z marketingu Marionnaud a dodává: „Je pro nás důležité, aby u nás zákazníci nejen nalezli sortiment, na který jsou zvyklí, ale také se u nás cítili dobře, byl jim pobyt v našich prodejnách příjemný."

První parfumerie sítě Marionnaud se datuje rokem 1984, první česká pobočka vznikla v roce 2004. Celosvětově nyní skupina čítá více než 1.250 parfumerií a vlastní v tomto odvětví největší počet prodejních míst v Evropě.

(tz)