McKlein Winnetka RED.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s luxusními koženými brašnami, kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, nabízí na svém webu širokou nabídku kožených business kabelek v červené barvě.

Červená barva je u kabelek jednou z nejoblíbenějších, patrně hned za černou. Červená kabelka je elegantní a přitom přiměřeně výrazná a navíc se velmi dobře kombinuje s dámským oblečením. Červená kabelka je opravdu stylovým, nadčasovým módním doplňkem.

Business kabelka je kabelka, kterou moderní žena nosí do práce, na jednání či na pracovní schůzky. Musí být dostatečně prostorná, aby se do ní pohodlně vešly všechny propriety, která žena potřebuje, a to nejen osobní, ale i pracovní. Business kabelka by měla být promyšleně vnitřně organizovaná a velkou výhodou je, pokud business kabelka obsahuje i polstrovaný vnitřní oddíl na notebook, který se stal nezbytnou pracovní pomůckou. Zároveň musí být business kabelka i stylová a mít šmrnc. Měla by být vyrobená z kvalitního materiálu, nejlépe z pravé kůže, která je klasickým a ideálním materiálem.

Na www.SEKORA.cz je k dispozici široká nabídka kožených business kabelek značek McKlein a Siamod v červené barvě v cenových relacích od 5.000,- Kč do 6.500,- Kč (včetně DPH). Kabelky obou značek jsou pověstné nejen svým nadčasovým vzhledem, ale i vysokou kvalitou zpracování a použitých materiálů.

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.