Stetson Kent.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein USA a Siamod, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, nabízí lehké jarní ploché čepice s kšiltem - bekovky - legendární americké značky Stetson.

Ploché čepice s kšiltem - tzv. bekovky - ušité z jemné, tenčí vlněné látky jsou ideálním společníkem a stylovým módním doplňkem do jarního počasí, kdy slunce již dokáže ohřát vzduch, ale kdy zároveň můžou poměrně rychle přijít období s horším a studenějším počasím. Lehká vlněná látka, ze které jsou jarní bekovky značky Stetson vyrobené je téměř ideálním materiálem pro bekovky pro jarní počasí. Vlna, i v případě tenčí látky, je dostatečně hřejivá, ale zároveň i prodyšná a tak vytváří velmi komfortní, útulné prostředí pro hlavu.
Jarní bekovky značky Stetson jsou i nadčasovým módním doplňkem, který přidává svému nositeli eleganci a styl. Jsou vhodné nejen pro muže, ale i pro ženy a dívky.

Značka Stetson je ryzí americká legenda. Na trhu je od roku 1865 a klobouky této značky se staly ikonou dobývání Západu Spojených států a později i hvězdou filmového plátna. Současná nabídka značky Stetson je úzce svázána se zavazující tradicí, ale je obohacena i o moderní a vysoce funkční klobouky a čepice, vhodné i do 21. století.

Tvídové bekovky značky Stetson jsou k dispozici na www.SEKORA.cz.

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.