Vizual - Rex_3xAction_Stredozemi_2.jpgZnačka Rex společnosti Henkel ČR přichází na český trh s novou variantou pracích prostředků Rex 3xAction Mediterranean Freshness. Tato novinka díky vysoce účinnému složení odstraňuje odolné skvrny, uchovává zářivou bělost i jasné barvy, působí na moderních vláknech jako ochranný štít a navíc díky jedinečné vůni květů bugénvilei navodí atmosféru léta plnou radosti a uvolnění. Uvedení na trh doprovází řada ATL i BTL aktivit.

„Právě v ekonomickém segmentu si uvědomujeme důležitost zajímavé a exotické vůně. Proto přinášíme na trh novou variantu, která díky intenzivní vůni plnohodnotně splní požadavky náročných zákazníků a přenese je alespoň virtuálně do oblasti Středomoří," komentovala Jana Očadlíková, manažerka marketingu divize Prací a čisticí prostředky Henkel ČR.

Nový Rex 3xAction Mediterranean Freshness se nejen postará o navození letní pohodové atmosféry, ale zajistí i dokonalou péči vašemu prádlu. Díky svému 3xAction složení přináší trojí účinnost. Odstraňuje odolné skvrny, barevnému prádlu uchovává jasné barvy a bílému zase dodá zářivou bělost. Navíc na moderních vláknech vytváří ochrannou vrstvu, která funguje jako štít proti vzniku skvrn. S novinkou Rex 3xAction Mediterranean Freshness bude oblečení vypadat a působit stejně skvěle jako vonět.

Nový Rex 3xAction Mediterranean Freshness je k dispozici ve formě gelu na bílé a stálobarevné prádlo a pracího prášku na barevné prádlo v několika velikostech balení, aby tak vyhověl potřebám každé rodiny.

Marketingová podpora
K uvedení novinky Rex 3xAction Mediterranean Freshness je připravena 360° marketingová podpora. Televizní diváci se mohou od února těšit na nový reklamní spot, dále bude k podpoře využita online komunikace za pomoci pre-rollů, proběhne i PR a POS podpora. Ve vybraných obchodech budou moci zákazníci potkat hostesky ve stáncích
ve středomořském stylu a na některých dokonce i soutěžit o rodinný zájezd do Středomoří.

Nový Rex 3xAction Mediterranean Freshness je k dispozici na českém trhu
od února 2014 v těchto velikostech balení s doporučenými maloobchodními cenami: 20 dávek za 159,90 Kč, 40 dávek za 269 Kč, 60 dávek za 319 Kč.

(tz)