V rámci jedenáctého ročníku soutěže MasterCard  Obchodník roku 2013 navázala  společnost dm drogerie markt  s.r.o.  na předchozí  řadu  vítězství a již potřetí v řadě  a celkově počtvrté  obhájila vítězství ve své kategorii  a stala  se Obchodníkem s drogerií  a parfumerií  roku  2013.  Ocenění  za  dm  drogerii  markt   s.r.o.   převzala   v Praze  Ing.  Markéta Kajabová, vedoucí resortu expanze.

„Děkujeme   všem  našim   zákazníkům  za  projevenou  přízeň.   Obhájeného  vítězství  si  velmi vážíme  a věříme,  že dlouhodobou důvěru  našich  zákazníků  ani do budoucna nezklameme a budeme s to i nadále naplňovat jejich přání  a potřeby. To, že jsme  již potřetí  za sebou  získali ocenění  Obchodníka  roku  v kategorii  drogerií  a  parfumerií,  pro  nás  znamená rovněž  velký závazek  do  budoucna nabízet  našim  zákazníkům co nejširší  sortiment, výborný poměr mezi cenou  a výkonem,  atraktivní  věrnostní  program či příjemnou atmosféru v našich  prodejnách,“ sděluje  Markéta Kajabová.


MasterCard Osobnost obchodu

Dne  4.  2.  2014 byl v rámci  Retail  Summitu 2014 zvolen  rovněž  vítěz  kategorie MasterCard Osobnost  obchodu 2013. Výběr vítěze  proběhl formou  tajného hlasování  hostů  v sále,  kteří vybírali za tří nominovaných osobností. Nejvíce hlasů  v kategorii  MasterCard  Osobnost  obchodu získal Pavel Kadečka, jednatel společnosti dm drogerie markt. Hosté vybírali na základě osobnostních kritérií,  jako  je  manažerský  přístup,  strategické  myšlení  či předvídavost  a  na osobnosti pana  Pavla Kadečky nejvíce ohodnotili  také  jeho  inovativní přínos  v oblasti  nákupu, prodeje, distribuce i vztahu se zákazníky.

O panu Ing. Pavlu Kadečkovi
Pavel Kadečka nastoupil do společnosti dm drogerie markt  v roce 1995 na pozici vedoucího IT oddělení. Spojením  IT   oddělení  a  finanční  účtárny   v  tomtéž  roce  vznikl  nový  resort   ISM,  za  který  převzal zodpovědnost. Tímto krokem  vstoupil do řad vedení společnosti dm drogerie markt.  O dva roky později se stal  prokuristou firmy. V  zimě  roku  1999 se  Pavel Kadečka stává  jednatelem společnosti dm  Česká republika, tři roky poté pak regionálně zodpovědným.

O společnosti  dm drogerie markt

dm drogerie markt  s.r.o.  v České republice zahájila činnost v roce 1992 jako 100% dceřiná  společnost dm drogerie markt  GmbH Rakousko.  V  roce  1993 otevřela  svou  první  prodejnu  v Českých  Budějovicích. Společnost sídlí v Českých Budějovicích. Svých 216 prodejen zásobuje po celé České republice  ze svého logistického centra  v Jihlavě. Jednateli  společnosti jsou Gerhard  Fischer a Ing. Pavel Kadečka.  Celkem v dm pracuje 2270 spolupracovníků. V obchodním roce 2012/2013 vykázala dm v České republice  obrat  ve výši 6,513 mld. CZK a upevnila tak své postavení jedničky na trhu  specializovaných drogerií. Na trh uvádí mimo  jiné  dm  značky  Balea,  alverde   přírodní  kosmetika,  babylove,  Das  gesunde Plus,  Denkmit  či Sundance.