Clinks Robert Charles 1.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein USA a Siamod, klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, nabízí luxusní manžetové knoflíčky se čtvercovou hlavou.

Manžetové knoflíčky, jejichž hlava má čtvercovou hlavu patří dnes mezi nejoblíbenější a nejrozšířenější. Je to dáno tím, že čtvercová hlava má poměrně velkou plochu a ideální tvar pro umístění nejrůznějších motivů.
Manžetové knoflíčky se čtvercovou hlavou jsou k dispozici s širokým spektrem motivů - od jednoduchých ornamentálně - geometrických, přes sportovní tematiku a motivy, které identifikují nositele s nějakým životním stylem, až po manžetové knoflíčky s vyloženě erotickými motivy. Samostatnou kapitolou jsou manžetové knoflíčky s květinovými motivy, ať už provedenými jen schematicky nebo s věrnou miniaturní fotoreprodukcí květu nebo květů.
Při nošení manžetových knoflíčků se čtvercovou hlavou je třeba věnovat pozornost tomu, aby knoflíčky byly správně natočené - tak, že jejich hrana je paralelní s okrajem manžety.
Díky své oblibě je možné manžetové knoflíčky se čtvercovou hlavou nosit prakticky k libovolné příležitosti - od ryze formální, přes business nošení do práce či na jednání, až po vyloženě volnočasové aktivity.
Na www.SEKORA.cz jsou k dispozici luxusní manžetové knoflíčky novozélandské značky Robert Charles a mladé britské značky Tyler & Tyler. Manžetové knoflíčky Robert Charles nezapřou novozélandský původ návrháře. Reflektují inspiraci krásnou přírodou a jsou typické svými květinovými motivy či obrázky divokých zvířat nebo pohledy do vesmíru. Knoflíčky jsou ručně vyráběné v Anglii. Knoflíčky značky Tyler & Tyler jsou charakteristické klasickými kořeny, které jsou doplněné pozoruhodnou invencí tak, aby byly moderní a zároveň stylové. Klasické kořeny nezapřou svůj anglický původ a i tím přispívají k atraktivitě značky v dnešní době.

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.