Společnost MasterCard ve spolupráci s pekařstvím Paul připravili na konec ledna a první polovinu února speciální valentýnskou nabídku. Dvě kávy za cenu jedné mohou hosté získat v jakékoliv provozovně Paul od 28. ledna až do 17. února. Druhou kávu zdarma obdrží, pokud za svůj nákup zaplatí bezkontaktně kartou MasterCard® PayPassTM.

O tom, že káva chutná nejlépe ve dvou, se snaží přesvědčit pekařství Paul a společnost MasterCard v rámci své valentýnské nabídky platné od 28. ledna do 17. února. Pokud si během tohoto období zakoupí hosté v jakékoliv prodejně Paul dva kávové nápoje a zaplatí za ně bezkontaktně kartou MasterCard PayPass, získají druhou, tu levnější, zdarma. Nabídku je možné takto uplatnit maximálně na pět nákupů denně.

„Pro nezadané anebo ty, kdo chtějí této příležitosti využít pro setkání s lidmi, s nimiž se dlouho neviděli, je od 3. února do 17. února připravena speciální facebooková aplikace," řekla Martina Piskorová, marketingová ředitelka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko. Ta umožňuje rozesílat pozvánky na kávu svým přátelům a pozvánky též spravovat. K dispozici je na oficiální facebookové stránce společnosti MasterCard www.facebook.com/MasterCardCZ. Na stránkách stačí v aplikaci vybrat, koho z vašich přátel chcete pozvat na kávu (může jich být více) a sledovat, koho vidina kávy s vámi zaujala. Pokud bude vaše pozvání přijato člověkem, kterého jste pozvali, může každý z vás vyhrát kartu MasterCard® PayPassTM předplacenou na 500 Kč nebo dárkovou kartu Paul. Každých 24 hodin takto můžete pozvat jednoho ze svých přátel.

„Společná valentýnská nabídka pak vyvrcholí celodenní akcí v den svatého Valentýna před pekařstvím Paul v ulici Na Příkopě v Praze. Mezi 11.00 a 19.00 zde budou moci kolemjdoucí vyznat svému protějšku city v improvizovaném altánku lásky formou krátké básně či písničky. Za odměnu mohou získat krásné květiny a společnou fotografii na památku," dodala Martina Piskorová.