Vizual SPAR 31.jpgSpolečnost SPAR ČOS zahájila v předvánočním období nový věrnostní program, v němž mohou zákazníci získat příbory z exkluzivní řady Gamma Berndorf se slevou až 75 %. Akce, v níž kupující sbírají body za své nákupy, probíhá ve všech supermarketech SPAR a hypermarketech INTERSPAR od 6. listopadu 2013 do 11. února 2014. Nadčasové příbory mohou zákazníci výhodně pořídit, pokud za své nákupy nasbírají alespoň 10 bodů.

„Věrnostní programy pro naše zákazníky pořádáme pravidelně a jejich prostřednictvím se vždy snažíme nabídnout skutečně exkluzivní produkty za velmi výhodné, atraktivní ceny," říká Martina Studnička Malcová, vedoucí oddělení marketingu společnosti SPAR ČOS. „Tentokrát se naši zákazníci mohou těšit na luxusní designové příbory řady Gamma Berndorf," dodává Martina Studnička Malcová.

Zabodujte v Intersparu a pořiďte si nadčasové příbory řady Gamma Berndorf
Exkluzivní příbory značky Gamma Berndorf se slevou až 75 % mohou zákazníci získat sbíráním bodů za své nákupy. Tyto krásné, elegantní a nadčasové příbory jsou díky svému harmonickému tvaru dokonalým doplňkem prostřeného stolu. Kvalitní materiál i zpracování zaručují jejich dlouhou životnost a odolnost proti korozi a lze je mýt v myčce. A jak se mohou zákazníci zapojit do programu? Za každých 100 Kč nákupu získá zákazník 1 bod, který následně nalepí do své hrací karty. Produkty lze za zvýhodněné ceny zakoupit ve chvíli, kdy kupující nasbírá nejméně 10 bodů. Akce trvá od 6. 11. 2013 do 11. 2. 2014 nebo do vyčerpání zásob. Hrací karty a samolepky se vydávají do 28. 1. 2014. Úplná pravidla programu jsou k dispozici na Hlavní pokladně/Informacích hypermarketů INTERSPAR a supermarketů SPAR a na www.interspar.cz.

Více informací na:
www.interspar.cz
www.facebook.com/Interspar.cz Staňte se našimi fanoušky!

SPAR Česká obchodní společnost s.r.o. patří do skupiny SPAR Rakousko. Hrubý obrat z prodeje za rok 2012 činil 569 mil. eur, což představuje nárůst oproti předchozímu roku o 4,02 % (očištěno o změny kurzu). SPAR Provozuje v České republice 46 obchodů (34 hypermarketů INTERSPAR, 12 supermarketů SPAR), ve kterých zaměstnává přes 4 500 zaměstnanců. SPAR ČOS je rovněž provozovatelem moderních velkokapacitních Restaurací Interspar, kaváren Tutto Bene a občerstvení Cafe Cappuccino To Go.
SPAR ČOS je od září 2002 členem Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR.
SPAR ČOS ve spolupráci s občanským sdružením Zdraví-Život vytvořila projekt „Daruj krev v pravou chvíli", jehož smyslem je zvýšit počet bezpříspěvkových dárců krve. Více na www.darujikrev.cz
Od ledna 2013 spolupracuje SPAR ČOS s Nadací Naše dítě. Zákazníci tak mohou v supermarketech SPAR a hypermarketech INTERSPAR zakoupit malou plastovou nákupní tašku s logem nadace a prostřednictvím koupě přispět na pomoc ohroženým dětem.