Ve  čtvrtek 31.  10.  2013 otevřela  společnost dm  drogerie  markt  novou  prodejnu  v Pelhřimově. Zákazníci   tak mohou   navštívit   dm  nově   v Pražské  ulici,   která  je   zcela   první  prodejnou   dm v Pelhřimově. Nabízí  svým  zákazníkům až 356 m2  prodejní  plochy.

Nová prodejna  v  atraktivní  a  snadno dostupné lokalitě  v  Pražské  ulici   disponuje  dostatkem parkovacích  míst  a nabízí  rozšířený  sortiment  výrobků  péče  o  tělo a pleť,  dekorativní  kosmetiky, vlasové kosmetiky, kosmetiky pro muže, biopotravin, přírodní kosmetiky a produktů péče o děti.


Nová dm  v Pelhřimově  nabízí   pohodlné  nakupování  také rodičům  s dětmi,  kteří  ocení  zejména možnost zabavit své děti pomocí nových  herních prvků  instalovaných do této prodejny.


O společnosti dm drogerie markt

dm drogerie markt s.r.o. v České republice zahájila činnost v roce 1992 jako 100% dceřiná společnost dm drogerie markt GmbH Rakousko.  V  roce 1993 otevřela  svou  první prodejnu  v Českých  Budějovicích.  Společnost  sídlí  v  Českých  Budějovicích.  Svých 216 prodejen zásobuje po celé České republice ze svého logistického centra v Jihlavě. Jednateli společnosti jsou Gerhard Fischer  a Ing. Pavel Kadečka. Celkem v dm pracuje 2270 spolupracovníků. V obchodním roce 2012/2013 vykázala dm v České republice obrat ve výši 6,513 mld.  CZK  a upevnila  tak své  postavení  jedničky  na trhu  specializovaných  drogerií.  Na trh  uvádí  mimo jiné  dm značky Balea, alverde přírodní kosmetika, babylove, Das gesunde Plus, Denkmit či Sundance.
cz

www.dm-drogeriemarkt.cz www.facebook.com/dm.cesko