Kasmirove saly 2013 1.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s luxusními koženými kabelkami a aktovkami značky McKlein USA, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser, klobouky a čepicemi značky Stetson a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, rozšiřuje svou nabídku o novou kolekci luxusních kašmírových šál N.PEAL.

Šála je bezesporu nepostradatelným módním doplňkem v zimním období. Hlavní funkcí šály je ochrana majitele před chladem a nepřízní počasí. Ale díky tomu, že šála rámuje obličej nositele, je i významným módním doplňkem, který často zásadním způsobem doplňuje celkový outfit.

Nejkvalitnějším a nejprestižnějším materiálem, ze kterého se šály vyrábějí je čistá kašmírová vlna. Je extrémně hřejivá a současně lehká a hebká, příjemná na omak a při správné údržbě i vyjímečně trvanlivá. Kašmírová vlna je produktem koz kašmírových, které ve své domovině žijí v extrémních klimatiockých podmínkách a právě díky své srsti tyto extrémy s přehledem snášejí. Nejlepší kašmírová vlna pochází z oblasti vnitřní Číny a Mongolska, kde se kozy kašmírové stále chovají tradičním - pasteveckým - způsobem. A právě z této oblasti pochází veškerá surová vlna, kterou britská značka N.PEAL již více než 75 let používá k výrobě svých svetrů, šál a dalších kašmírových úpletů.

Nová kolekce luxusních kašmírových šál značky N.PEAL, která je k dispozici na www.SEKORA.cz, je moderní a klasická zároveň. Základem je ta nejkvalitnější surová kašmírová vlna, zpracovaná tradičními a lety prověřenými postupy. Moderní design dává šálám z nové kolekce ojedinělý a luxusní vzhled. V nové kolekci jsou nejen jednobarevné šály, ale i šály proužkové či kostičkové v elegantní kombinaci barev.

V nové kolekci jsou jak šály dámské, tak i pánské. Modely z nové kolekce jsou vhodné jak jako doplněk klasického business oblečení, tak i k vyloženě sportovnímu outfitu nebo neformálnímu vzhledu (např. vhodné pro aprés-ski či pro posezení s přáteli). Ačkoli cena šál z nové kolekce odpovídá kvalitě, je kašmírová šála značky N.PEAL jednou z nejdostupnějších vstupenek do světa opravdového luxusu a kvality.

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:
Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.