Společnost SPAR ČOS připravila na srpen a začátek září bohatou nabídku, jenž potěší nejen děti, ale i rodiče, kteří stojí před úkolem vybavit svého potomka na nový školní rok. Od srpna mohou zákazníci za akční ceny nakoupit širokou škálu psacích a výtvarných potřeb a dalších pomůcek nebo vybrat anatomický školní batoh z limitované edice s motivy oblíbených dětských hrdinů. Vše potřebné k úspěšnému startu do nového školního roku najdou zákazníci ve dvou dílech speciálního katalogu Škola volá. První díl je v platnosti od 31. 7. do 10.9., druhý od 14.8. do 10. 9. 2013.

„Stejně jako každý rok, i letos jsme v našich prodejnách připravili vše pro úspěšný start do nového školního roku," řekla Martina Malcová, vedoucí oddělení marketingu společnosti SPAR ČOS. „Děti i rodiče u nás mohou zakoupit na jednom místě vše potřebné, od drobných školních potřeb přes školní batohy až po psací stoly pro příjemné zvládání domácích úkolů," dodala Martina Malcová.

Škola volá - připravte se na ni v INTERSPARU a nákupy do školy budou hračkou
Každý školák má svého hrdinu. Ať už je to Spiderman, Hello Kitty nebo ovečka Shaun, v Intersparu si vyberou všichni. Školní tašky, batohy, penály nebo krabičky na svačinu s motivy oblíbených postaviček zpříjemní školákům začátek nového roku. V Intersparu čeká také široká a pestrá nabídka výtvarných potřeb. Barvy, štětce, pastelky, voskovky, tužky a barevné papíry pomohou probudit ve vašem dítěti malého umělce. A protože každé dítě potřebuje na učení klid a svůj prostor, nabízí společnost SPAR ČOS ve svých prodejnách také nábytek vhodný do dětského pokoje, jako psací stoly, skříňky a židle. V nabídce nechybí ani oblečení pro školáky, klasické cvičky či přezůvky.

Dráček INGO myslí na děti i v novém školním roce
Až do 12. listopadu pokračuje úspěšný věrnostní program pro děti „Vstupte do světa Dráčka INGA". Počátek nového školního roku si tak mohou malí zákazníci zpříjemnit hračkou za jedinečnou cenu. Program je také podpořen na webových stránkách www.dracekingo.cz , kde děti najdou kromě podrobných informací také mnoho zajímavých křížovek, hádanek, her a archiv časopisu dráčka INGA. Dráček INGO je také nadšeným návštěvníkem nejrůznějších akcí. Kde se na něj můžete těšit? Nejbližší akcí, na kterou zavítá, bude 7. září Piknik s časopisem F.O.O.D. u Chodovské tvrze v Praze.


Více informací na:
www.interspar.cz
www.facebook.com/Interspar.cz Staňte se našimi fanoušky!

SPAR Česká obchodní společnost s. r. o. patří do skupiny SPAR Rakousko. Hrubý obrat z prodeje za rok 2011 činil 547 mil. eur, což představuje nárůst oproti předchozímu roku o 6,8 % (očištěno od změn kurzu). SPAR provozuje v České republice 44 obchodů (33 hypermarketů INTERSPAR, 10 supermarketů SPAR a 2 prodejny SPAR City), ve kterých zaměstnává přes 4 500 zaměstnanců. SPAR ČOS je rovněž provozovatelem moderních velkokapacitních Restaurací Interspar, kaváren Tutto Bene a občerstvení Cafe Cappuccino To Go.
SPAR ČOS je od září 2002 členem Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR.
SPAR ČOS ve spolupráci s občanským sdružením Zdraví-Život vytvořil projekt „Daruj krev v pravou chvíli", jehož smyslem je zvýšit počet bezpříspěvkových dárců krve. Více na www.darujikrev.cz
Od ledna 2013 spolupracuje SPAR ČOS s Nadací Naše dítě. Zákazníci tak mohou v supermarketech SPAR a hypermarketech INTERSPAR zakoupit malou plastovou nákupní tašku s logem nadace a prostřednictvím koupě přispět na pomoc ohroženým dětem.

(tz)