CNPE 01 505 21 P.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, kravatami, šálami a šátky světových módních návrhářů, luxusními pánskými košilemi značky Turnbull & Asser, klobouky a čepicemi legendární značky Stetson a luxusními kašmírovými svetry N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, představuje luxusní dámské kašmírové svetry s krátkým rukávem prémiové britské značky N.PEAL.

Dámský kašmírový svetr s krátkým rukávem nepatří k mainstreamovému vybavení dámského šatníku, ale jeho funkční použití i estetický vzhled jej předurčují jako perfektní doplněk pozdně letních či podzimních dní. Luxusní kašmírové svetry s krátkým rukávem značky N.PEAL jsou vyrobené z lehké, jednou skané kašmírové příze a jsou neobyčejně komfortní. V chladnějším počasí hřejí ale při vyšších teplotách se v něm nepotíte. Kvalitní kašmírová vlna je příjemná na omak a lze jí pohodlně nosit i na holé tělo.
Dámské kašmírové svetry s krátkým rukávem nejsou jen perfektní součástí sportovně laděného dámského outfitu. Lze je bez nejmenších obav nosit i do sáčka na obchodní jednání či do společnosti.
Kolekce dámských svetrů a úpletů britské prémiové značky N.PEAL je - od svého založení v roce 1936 - charakteristická použitím nejkvalitnější, speciálně vybrané, kašmírové vlny, perfektním zpracováním a ideální kombinací časem prověřených designů s moderními požadavky současných náročných zákazníků.

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.