Stetson Belmar 1.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein USA a Siamod, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, nabízí letní slamák v hnědozlaté barvě Stetson Belmar.

Stetson Belmar je sportovně laděný slaměný panama klobouk se zvednutou krempou v zadní části a širší ozdobnou stuhou. Koruna slamáku je v tmavě hnědozlaté barvě a krempa má šedivější odstín. Klobouk je ozdoben širší stuhou na úpatí koruny s hnědými, červenými a béžovými proužky. Na levé straně klobouku, v místě spojení stužky je umístěné mosazné logo výrobce.
Stetson Belmar je k dispozici v zlatavě hnědé barvě, která není u panama klobouků zcela běžná a tím i vyčnívá z nabídky letních slamáků. Hodí se nejen pro muže, ale mimořádně sluší i ženám a dívkám. Stetson Belmar je k dispozici na www.SEKORA.cz a stojí 2.180,- Kč (včetně DPH).

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.