Restaurace Grund Resort Golf&Ski v Krkonoších je známa díky menu sestaveným z mixu sezónních potravin, surovin místních pěstitelů a chovatelů a moderní gastronomie, jež umně vytváří šéfkuchař Jiří Středa. Každý půlrok v restauraci najdete nový jídelní lístek a každý měsíc speciální menu zaměřené na jednu aktuální surovinu.

Po chřestu přichází do Grund Restaurantu špenát. A pokrmy založené na špenátu si mohou hosté hotelu, golfového hřiště, cyklisté či pěší turisté v restauraci vychutnat po celý červen.

Malý pokrm
Losos graved lax,
pesto ze špenátu, bylinkový chléb, konfitovaná rajčata

Polévka
Špenátové cappuccino
česnekové krutony, zakysaná smetana

Pokrmy podávané jako hlavní chod
Prso z kukuřičného kuřete,
parmazánové máslo, čerstvý špenát, bramborový fondán

Konfitovaná vepřová líčka,
špenátová nádivka, pečená kořenová zelenina

Tagliata z kachních prsou Margaret Canard,
salát z listů špenátu, piniové ořechy

O hotelu Grund Resort Golf&Ski
4. září 2009 se v Mladých Bukách otevřel Grund Resort Golf&Ski, projekt rodinné společnosti Grund, která v obci úspěšně podniká již od roku 1990. Na místě, kde dosud stálo 9jamkové hřiště, se nově pod hlavičkou Grund Resort Golf&Ski otevřelo 18jamkové hřiště a 4hvězdičkový hotel s relaxační zónou a restaurací. Součástí Resortu je i lyžařský areál. Grund Resort Golf&Ski je členem sítě Asten Hotels. www.grundresort.cz

(tz)