V pátek 26. 4. 2013 otevřela společnost dm drogerie markt svou další prodejnu v České republice. Od 26. 4. 2013 tak mohou zákazníci navštívit dm také v Sokolovské ulici v Tachově. Pro obyvatele Tachovska se jedná o první prodejnu dm.

Až 362 m2 prodejní plochy nabízí svým zákazníkům od pátku 26. 4. 2013 zbrusu nová prodejna dm v Sokolovské ulici v Tachově. Nová dm nabízí dostatek parkovacích míst a pohodlné nakupování v prodejně s rozšířeným sortimentem. Zejména rodiče s dětmi navíc ocení možnost využít přímo z prodejní plochy dostupné zákaznické WC s přebalovacím pultem, příp. možnost zabavit své děti pomocí nových herních prvků instalovaných do této prodejny.

Široký sortiment v nové dm
Nová dm v Tachově nabízí rozšířený výběr výrobků péče o tělo a pleť, dekorativní kosmetiky, výrobků vlasové kosmetiky, kosmetiky pro muže a v neposlední řadě také biopotravin a přírodní kosmetiky, stejně jako produktů péče o dítě a dětské výživy. Zákazníci v nové prodejně dm naleznou i velký výběr vysoce kvalitních produktů dm značek za příznivé ceny, z nichž jmenujme např. alverde přírodní kosmetiku, babylove či značku Balea, jejíž řada Balea Professional Oil repair byla oceněna jako Nejlepší novinka 2013 v prestižním marketingovém programu Volba spotřebitelů 2013.

(tz)