V Brně se 2. května slavnostně otevřela nová prodejna sítě SPAR ČOS. Jubilejní desátý supermarket SPAR s prodejní plochou 445 m2 je umístěn v novém obchodním centru LETMO. Toto obchodní centrum se nachází na spojnici několika významných tras, které spojují centrum Brna s přilehlým okolím. I přesto, že se jedná o menší prodejnu, zákazníci si mohou vybrat z více jak 4000 položek kvalitního a čerstvého zboží.

„Otevřením supermarketu SPAR v Brně zahajujeme letošní expanzi našich prodejen a doufáme, že bude stejně úspěšná, jako v minulém roce," uvádí Tomáš Janda, vedoucí oddělení expanze společnosti SPAR ČOS. „Díky strategickému umístění prodejny očekáváme, že se stane velmi oblíbenou a hojně navštěvovanou prodejnou nejen mezi místními obyvateli, ale také pro cestující, kteří využívají zdejší dopravní uzel," dodává Tomáš Janda.

Supermarket SPAR byl otevřen v novém obchodním centru LETMO. Toto moderní obchodní centrum, které se nachází ve velmi frekventované oblasti centra Brna, zaujme nejen množstvím služeb, ale i originálním designem a nádherným výhledem na Brno z vyšších pater budovy. V přímé blízkosti se nachází vlakové a autobusové nádraží a hlavní tramvajový uzel. Všechna tato místa jsou propojena podchody, které ústí přímo do nákupního centra. Denně zde projde několik tisíc lidí, kteří jistě uvítají možnost nákupu kvalitního a čerstvého zboží. V sortimentu prodejny zákazníci naleznou kompletní nabídku potravin, nápojů a také výběr nepotravinářského zboží, zejména základní nabídku pracích a čisticích prostředků, kosmetiky a papírenských výrobků. Prodejna se jistě stane pravidelným místem nákupů velkého množství zákazníků.

V den otevření byl pro zákazníky připraven bohatý doprovodný program. Během celého dne mohli zákazníci i kolemjdoucí ochutnat od hostesek připravené pohoštění. Zákazníci soutěžili o zajímavé ceny a nákupy zdarma. Děti se mohly po celý den těšit z aktivit, které si pro ně přichystal již známý maskot dráček INGO.

Supermarket SPAR Brno:

Adresa: Nádražní 2a, 602 00 Brno
Otevírací doba: Po-So 7-20, Ne 8-20
Celková plocha: 663 m2, z toho prodejní plocha: 445 m2
Celkový počet produktů v nabídce: více než 4000
Počet pokladen: 5
Možnost bezkontaktního placení kartou: Ano


Více informací na:
www.interspar.cz
www.facebook.com/Interspar.cz Staňte se našimi fanoušky!


SPAR Česká obchodní společnost s. r. o. patří do skupiny SPAR Rakousko. Hrubý obrat z prodeje za rok 2011 činil 547 mil. eur, což představuje nárůst oproti předchozímu roku o 6,8 % (očištěno od změn kurzu). SPAR provozuje v České republice 44 obchodů (33 hypermarketů INTERSPAR, 10 supermarketů SPAR a 2 prodejny SPAR City), ve kterých zaměstnává přes 4 500 zaměstnanců. SPAR ČOS je rovněž provozovatelem moderních velkokapacitních Restaurací Interspar, kaváren Tutto Bene a občerstvení Cafe Cappuccino To Go.
SPAR ČOS je od září 2002 členem Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR.
SPAR ČOS ve spolupráci s občanským sdružením Zdraví-Život vytvořil projekt „Daruj krev v pravou chvíli", jehož smyslem je zvýšit počet bezpříspěvkových dárců krve. Více na www.darujikrev.cz
Od ledna 2013 spolupracuje SPAR ČOS s Nadací Naše dítě. Zákazníci tak mohou v supermarketech SPAR a hypermarketech INTERSPAR zakoupit malou plastovou nákupní tašku s logem nadace a prostřednictvím koupě přispět na pomoc ohroženým dětem.

(tz)