Randolph_DSC1629.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein USA a Siamod, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, rozšiřuje svou nabídku o moderní klobouk typu trilby Stetson Randolph.

Stetson Randolph je klobouk typu trilby (se zadní částí krempy ohnutou směrem nahoru), který je ale v moderní a sexy barevné kombinaci a vůbec nevypadá usedle. Stetson Randolph je vyrobený ze 100% béžovohnědé vlněné plsti, která má vzorek, který připomíná rybí kost a je tvořen úsečkami v tmavší hnědé barvě, které jsou rozmístěny v pásech a s opačným sklonem v jednotlivých pásech. Klobouk je ozdoben hnědou stužkou u paty koruny, která je doplněná logem výrobce na levé straně.
Klobouk je velmi moderní a přitom noblesní. Hodí se k hnědé nebo šedé bundě či kabátu a je obzvlášť vhodný i pro ženy a dívky.
Značka Stetson je ryzí americká legenda. Na trhu je od roku 1865 a klobouky této značky se staly ikonou dobývání Západu Spojených států a později i hvězdou filmového plátna. Současná nabídka značky Stetson je úzce svázána se zavazující tradicí, ale je obohacena i o moderní a vysoce funkční klobouky a čepice, vhodné i do 21. století.
Stetson Randolph je k dispozici na www.SEKORA.cz a jeho cena je 2.490,- Kč (včetně DPH).

(tz)