Ignotos.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein USA a Siamod, klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, uvádí na český trh luxusní koženou kabelku (nejen) na notebook Siamod Ignoto.

Kabelka Siamod Ignoto je elegantní luxusní kabelka moderního tvaru, vyrobená z kvalitní středně lesklé kůže s dlaždicovým reliéfem, určená k nošení v ruce nebo přes rameno. Vnitřní prostor kabelky Siamod Ignoto je rozdělen na dva hlavní oddíly, z nichž zadní je polstrován speciální hmotou, která pohlcuje rázy a je primárně určen pro bezpečný transport notebooku (s velikostí úhlopříčky až 15,4"). Druhý hlavní oddíl je určen pro uložení dokumentů a od zadního je oddělen přepážkou, která obsahuje množství kapsiček pro přehledné uložení běžných drobností (vizitky, tužky apod.). Na přední stěně kabelky je samostatná kapsa se zavíráním na stříbrnou přezku, ve které je připraveno místo na uložení mobilního telefonu a případně i PDA. Kabelka je na zadní stěně vybavena systémem SmartZipper, který umožňuje její jednoduchou, rychlou a pohodlnou montáž na zavazadlový vozík. Kabelka je dodávána s koženým ramenním páskem. Tmavá barva kabelky je oživena stříbrnými detaily a šitím bílou nití. Stejně jako ostatní modely značky Siamod je i kabelka Ignoto vyrobena z pravé kůže a její řemeslné zpracování je perfektní.

Kabelka McKlein Oak Grove je vyrobena z pravé kůže a vysoká pozornost je věnována i kvalitě použitého kování a zipů a celkovému řemeslnému zpracování. Taška má vnější rozměry 42,5 x 32 x 7,5 cm a nízkou hmotnost 1,8 kg. Je dodávána v klasické elegantní černé a módní červené barvě a její cena je 6.450,- Kč (s DPH).

(tz)