M1A2418 2téma: Předvánoční kosmetické rozmazlení

Dotaz: Jak si před svátky naplánovat seriál intenzivních salonních ošetření, aby se člověk cítil během vánočních svátků plný energie?

-- Zuzana V.

Malé lázně v kosmetickém salonu

Předvánoční čas dává ženám pořádně zabrat. Nakupování dárků, příprava všech surovin k vytváření vánočního menu, plánování rodinných setkání, dětské besídky, vánoční večírek v práci. Prostě velký shon, všechny to dobře známe. Podobný scénář se opakuje rok, co rok. Není proto divu, že si samotné sváteční dny neumíme ani hezky vychutnat kůvli únavě z předvánočního maratonu.

Ale co kdybychom si pro letošní rok připravily zcela jiný scénář, ve kterém budeme myslet i samy na sebe? Pravda, odjet před Vánocemi na 10 dní do lázní asi nezvládneme, ale můžeme se domluvit se svojí kosmetičkou, aby nám nachystala takové „malé lázně“ v kosmetickém salonu. Sadu rozmanitých ošetření, které pohladí tělo i duši, pomohou nám zapomenout na předvánoční spěch, osvěží, dodají energii a odstraní únavu. A samozřejmě podpoří naši krásu i ženskost. U stromečku se nám pak nebudou zavírat oči únavou, ale budeme plné energie a veselí. A rodinní příslušníci jistě rádi přehlédnou nějakou tu malou nedokonalost ve vánoční výpravě.

A jak na to? Od poloviny října si vymezte v každém týdnu jedno odpoledne anebo večer jen pro sebe. Domluvte si v tyto dny návštěvu kosmetického salonu alespoň na 2 hodiny (čím déle, tím lépe). Doporučuji termíny objednat s předstihem, protože právě v předvánoční době jsou kosmetičky nejvíce vytížené a ošeření jsou nejžádanější. A bude-li kosmetička o vašich návštěvách předem informovaná, umožní jí to připravit specifický program právě pro vás.

Relax á la GERnétic

Navrhuji vám vyzkoušet osvědčený relaxační program GERnétic, ke kterému se mnohé dámy pravidelně vracejí, když cítí potřebu obnovit energii a fyzickou i duševní rovnováhu. Celá kúra začíná celotělovým peelingem, což je úžasné voňavé ošetření pokožky celého těla přípravkem Peeling Au Sel, které uvolní všechny smysly a po kterém je pokožka hebká jako samet. Protože po aplikaci peelingu odpočíváte několik minut v zábalu, požádejte kosmetičku o masáž očního okolí. Je až neuvěřitelné, jak tato krátká masáž osvěží oči a uvolní napjaté svaly v obličeji. Hebkost pokožky pak můžete doma pravidelně obnovovat produktem Nettoyant Gommant Marin Corps a oční okolí maskou Masque Yeux. Vůně a účinky přípravků Vám budou připomínat příjemně strávené chvíle v salonu.

Druhou návštěvu věnuje kosmetička intenzivnímu regeneračnímu ošetření obličeje. Vychutnávejte si doteky teplých rukou, vnímejte jemnou vůni tonik, krémů a blahodárných sér z ampulí. Během působení masky můžete zažít i smyslnou blaženost při masáži chodidel, která má neskutečný přínos pro odbourání stresu a uvolnění energie.

Při třetí návštěvě se věnuje kosmetička detoxikaci organismu. Celotělový zábal 100% přírodní mořskou maskou Marine Essence vám připomene letní pobyt u moře, její účinky jsou pro pokožku a celé tělo velmi přínosné. Uvolňují se odpadní látky, dovyživují, regenerují, vyhlazují a hydratují pleť.

Čtvrté ošetření se skládá z aplikace vybraných produktů k hluboké regeneraci buněčných struktur pokožky celého těla, uvolnění svalového napětí a hydratační péče o obličej. Tentokrát budete vnímat svěží vůni citronové trávy kterou si pokožka uchovává i několik dnů a překvapí vás i hebká pleť plná jasu a energie. Pokud svou domácí kosmetickou taštičku doplníte vynikající hydratační maskou Hydra Ger, pak si svou svěžest pokožka dlouhodobě uchová.

Páté ošetření je věnováno liftingové péči o obličej. Vánoce se přece rychle blíží a všechny chceme být krásné a přitažlivé. Ošetření liftingovou maskou Peel Off Anti-Age je opravdovým zážitkem. Vždy mám pocit, že při odstranění masky odhazuje kosmetička do koše všechny vrásky a únavu. Ale to není vše! Během masky se kosmetička věnuje ošetření rukou a nohou. Přece jen už jsme hodně uběhané a upracované, tak ať si nožky a ručky také užijí precizní péči.

Umění vychutnat si vlastní čas

Všech pět procedur se následně opakuje, nebo se můžete s kosmetičkou domluvit, které ošetření bylo pro Vás největším zážitkem, a právě tuto péči zařadit intenzivněji. A ještě jedno připomenutí. Máte každý týden volné odpoledne nebo večer. Nepospíchejte proto ze salonu rovnou domů, ale věnujte se ještě chvíli svému programu. Zajděte si s kamarádkou na kávu, projděte se místy, která máte ráda, běžte do divadla, nebo kina na hezký film. Vychutnejte si svůj volný čas. Dostaví se příjemný pocit uvolnění, vydechnete si, překvapí vás příval nové energie a chuti do další práce. Domů se prostě vrátí spokojená a usměvavá žena, která bude lehce zvládat všechny předvánoční povinnosti. Vím, že před Vánocemi se na vás hrne mnoho povinností, ale nenechte se ochudit o svůj čas. Vždyť se vlastně jedná o takový vánoční dárek v předstihu. A to nejen pro vás, ale i pro celou vaši rodinu. Přeji vám krásné svátky.

 

 

alena kimlova gernetic

Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech GERnétic. Více zde: KOUPIT PRODUKTY

Navštivte kosmetické salony GERnétic po celé České republice nebo zavítejte do Kosmetického studia GERnétic.
Nově si můžete zakoupit dárkový poukaz do Kosmetického studia GERnétic na salonní péči o obličej nebo tělo ONLINE z pohodlí domova a zaplatit kartou. Více na www.StudioGernetic.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

Navštivte naše kosmetické salony po celé České republice nebo zavítejte do Kosmetického studia GERnétic.
Inspirujte se péčí pro zdravý půvab s vynikajícími výsledky a staňte se fanoušky francouzské kosmetiky GERnétic na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/