M1A4951téma: Týdenní kosmetické kúry v ampulích a jejich vliv na vrásky

Dotaz: Je mi téměř 50 let a snažím se o sebe a svoji pokožku dobře pečovat. Navštěvuji pravidelně kosmetický salon, ale přece jen někdy, vzhledem k mnoha pracovním povinnostem, musím termín salonní péče odřeknout. Pleť mi pak připadá povadlá a unavená, vrásky se prohloubí. Nabízí GERnétic nějaký přípravek pro rychlou pomoc v domácí péči? 

Rychlá vzpruha pro pleť, když nestíháte profesionální kosmetiku

Vzhledem k Vašemu pracovnímu vytížení bych v období, kdy nemůžete navštívit kosmetický salon, doporučila využít koncentrovanou sílu účinných látek uloženou v jednotlivých ampulích v přípravku Tenseur Flash. Tato ampulková péče je vnímána jako intenzivní booster-posilovač pro oživení a vypnutí pleti, který má nesporné výhody. Umožňuje přesné a potřebné dávkování, jednoduchou aplikaci, poskytuje optimální hygienické podmínky s malým kontaktem se vzduchem, takže biologická účinnost je 100% zachována. Jedná o vysoce koncentrovaný preparát, jehož účinné složky pronikají do hlubokých vrstev pokožky, stimulují fyziologické procesy a působí téměř okamžitě na „znovuzrození“ svěžesti a aktivity. Jejich aplikací šetříte čas a zároveň do určité míry nahradíte salonní ošetření. I když poležení na lehátku a vnímání doteků rukou kosmetičky je z mého pohledu téměř nenahraditelné. Ampulková péče Tenseur Flash je určena dámám 40+, kdy díky hormonálním změnám dochází k povadnutí pleti a fixaci vrásek. Nejvýhodnější využití tohoto hig-tech preparátu je aplikace v pravidelné kúře: 7 po sobě jdoucích dní aplikujte obsah jedné ampulky na očištěnou pokožku dekoltu, krku a obličeje, dobře zapracujte, poté pokračujte v běžné péči.

První vrásky

Francouzské laboratoře GERnétic uvedly na trh i další skin boostery (posilovače), které mohou ženy, ale samozřejmě i muži, využít k intenzivní péči o pleť. Přípravek Lift Express je určený pro klienty mezi 30-40 lety, kdy se na pokožce objevují první vrásky. Sérum má okamžitý mechanický vypínací účinek, má silný, ale vratný efekt svalového relaxantu. Zamezuje fixaci a prohlubování vrásek. Hraje výraznou roli v syntéze kolagenu a umožňuje hlubokou regeneraci a zachování elasticity.

Citlivá pleť

Dalším, velmi ceněným a požadovaným produktem jsou ampulky Sensi Boost. Účinné složky hrají velkou roli při zvyšování obranyschopnosti pleti, posilují kožní bariéru a hydrolipidový film a téměř okamžitě zklidňují podrážděnou pokožku. Zachovávají komfortní pocit na pokožce během celého dne.

Jednotlivé ampulky nabízejí také nenahraditelnou pomoc v průběhu hektického dne, kdy není čas na složitější péči. Koncentrovaná síla aktivních látek dokáže podle naší okamžité potřeby nabudit či zklidnit pokožku a zachovat zdravý a zářivý vzhled tolik potřebný pro náš klid a naší práci. Je to vlastně taková S.O.S. péče. Nezapomeňte jí tedy vyhradit místo ve vaší kabelce.

 

alena kimlova gernetic

Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech GERnétic. Více zde: KOUPIT PRODUKTY

Navštivte kosmetické salony GERnétic po celé České republice nebo zavítejte do Kosmetického studia GERnétic.
Nově si můžete zakoupit dárkový poukaz do Kosmetického studia GERnétic na salonní péči o obličej nebo tělo ONLINE z pohodlí domova a zaplatit kartou. Více na www.StudioGernetic.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

Navštivte naše kosmetické salony po celé České republice nebo zavítejte do Kosmetického studia GERnétic.
Inspirujte se péčí pro zdravý půvab s vynikajícími výsledky a staňte se fanoušky francouzské kosmetiky GERnétic na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/