Palace oviceJe vám dvacet, čtyřicet či šedesát a zatím jste nevyzkoušeli posilující účinky lázní? Tak právě teď nastal ten správný čas do nich vyrazit. Lázeňskými hosty totiž nemusí být pouze ti, u nichž byla diagnostikována nějaká nemoc! „Rádi bychom do našich lázní pozvali i lázeňské nováčky nebo všechny, kteří si myslí, že jsou lázně jenom pro nemocné. Pro letošní rok jsme připravili nový pobyt s názvem Lázně na zkoušku,“ řekl úvodem Ing. Jiří Dědek, generální ředitel společnosti Lázně Luhačovice, a.s.

„Hosté si tak mohou vyzkoušet naše stěžejní procedury, mezi které patří uhličitá koupel, inhalace a pitná kúra luhačovických minerálních vod doslova nabitých přírodními minerály,“ dodal. Ubytovat se lze mimo jiné i ve třech architektonických skvostech luhačovického lázeňského městečka – v Jurkovičově domě, který je hned u hlavní kolonády, hotelu Jestřabí, který je naopak v klidnější části luhačovického lázeňského areálu, a do třetice v malebné vilce Alpská růže. „Pro všechny hosty je také připraven teplý obklad zad, pro ženy pak masáž éterickým olejem a pro muže klasická masáž. Ti, kteří se ubytují v Jurkovičově domě, se navíc mohou těšit na prodloužené trvání těchto procedur,“ přiblížil možnosti Ing. Jiří Dědek.
Ať už si vyberete jakoukoliv variantu, těšit se můžete na dárkový balíček Vincentka a tematickou procházku s průvodcem na téma Luhačovice a odkaz Dušana Jurkoviče, při které se ponoříte do tajů architektových staveb.

(tz)