Ovocnak rakytnik sada 379Kc 11Na vánoční svátky se někteří psychicky připravují půl roku dopředu. Jenže víte také, že stres tělu ubírá na obranyschopnosti? A to v Ovocňáku nemůžou dopustit! Dali sady dohromady a připravili dva dárkové rakytníkové balíčky plné tekutých, sypaných i mazacích dobrot, které vám vyřeší dárky pro všechny blízké a jsou plné vitamínů, které k obranyschopnosti přispívají. Těšit se můžete i na vánoční edice moštů v případě, že vám během příprav vyschne v hrdle.

Vitamíny nabité, a navíc univerzální. Rakytník ze sadů rodiny Kořínkových, zakladatelů Ovocňáku, se letos schoval do dvou dárkových sad a vzal na sebe rovnou pět podob.

V prvním balíčku se ukrývá rakytníkový sirup bez zrnka cukru, sypaný rakytníkový čaj s meduňkou a nesmrtelný retro plecháček, který se v žádné kuchyni neztratí, a ještě do ní kromě vánoční atmosféry vnese závan nostalgie.
Druhý dárkový set je stvořený pro mlsouny. Rakytníková šťáva bude zásobárnou vitamínu C, až přijdou tuhé mrazy, stoprocentní rakytníkový čaj zahřeje v každé plískanici, a když se k němu namaže čerstvá houska džemem rakytník-hruška, zima si bude moct trvat klidně do května.

Na vychlazený mošt není dvakrát chuť, když venku zuří vánice. Pokud se ale ohřeje... To už je jiná! Letošní novinkou je mošt jablko-brusinka, v Ovocňáku přezdívaný punč. Ten obsahuje kromě ovoce od českých a slovenských pěstitelů punčové koření, a zavoní tak až k sousedům. Je sice nealko a vhodný pro malé i velké, ale báječně chutná, i když se do něj přihodí něco ostřejšího.
Kromě novinky jsou v nabídce i stálice: zimně laděné jablko se zázvorem nebo „tekutý štrůdl“ v podobě jablka se skořicí.

Ovoce sklizené z českých a slovenských sadů, abyste vy mohli sklidit ovace za báječné dárky. Jsou plné vitamínů, neskutečně dobré a tak univerzální, že potěší babičku, sousedy i paní učitelku. A s dárkovými sadami se navíc už nemusíte balit.

(tz)

O Ovocňáku:
Ovocňák je značka v Česku a na Slovensku vyráběných 100% ovocných a ovocno-zeleninových pochoutek a nápojů. Využívá výhradně české a slovenské suroviny z oblasti CHKO Bílé Karpaty a okolí. Většinu si pěstuje ve vlastních sadech na česko-slovenském pomezí.
Ovocňák založila rodina Kořínkových v roce 2011 a prvním vyrobeným produktem byly čisté ovocné mošty. Od té doby se nabídka rozšířila na mošty, pyré, sušené ovocné plátky a rakytníkové produkty (šťávy, sirupy, marmelády, čaje). Všechny produkty Ovocňáku jsou čistě přírodní, 100% ovocné (případně zeleninové) a neobsahují žádné chemické konzervanty nebo jiná aditiva.