vltava 19Toužíte objevit Prahu z jiné perspektivy? Vychutnat si zážitky v menší skupině, na vodě a v soukromí? Pak přijměte pozvání od členů posádky YachtBoat, jejichž malá flotila zahrnuje dvě moderní lodě Traweller YB35 typu houseboat, které, každá sama o sobě, nabízejí plný komfort až pro jedenáct pasažérů plus kapitána.

Vnitřní kajuta s barem zahrnuje kuchyň a samostatnou koupelnu s toaletou a sprchou. Terasa na horní palubě s grilem a sezením je ideální pro opalování nebo pozorování památek. Další novou možností je jachta Janneau Merry Fisher 795, která má kapacitu osm lidí. Nemá sice gril, zato se ale můžete projet výrazně rychleji. Novinkou je karaoke na Yacht­Boatu One a v plánu jsou paddleboardy na YachtBoatu Speed. Během plavby můžete vidět Pražský hrad, Karlův most, Vyšehrad, Náplavku, Tančící dům, Galerii Mánes nebo Žluté lázně. A protože skupina YachtBoat provozuje tři lodě, lze vyhovět i větším skupinám zájemců tak, že se lodě mohou za přijatelných podmínek na řece navázat k sobě.

„Představte si, že existuje perfektní způsob, jak se vyhnout davům a vychutnat si Prahu z jiné perspektivy pouze ve společnosti vybraných přátel. Přesně to je YachtBoat,“ uvedl Zdeněk Havrda, CEO YachtBoat. „Provozujeme soukromé plavby v Praze na Vltavě. Naše lodě YachtBoat One a Classic nabízejí unikátní design, komfortní horní palubu s grilem, kuchyni s pivní pípou (tu najdete pouze na One) a plnohodnotné sociální zařízení,“ uvedl Zdeněk Havrda. Lodě mohou využít jak zájemci z řad výletníků v Praze, tak firmy, pro něž, stejně tak jako například pro rodinné oslavy, svatby nebo podobné příležitosti, zajišťuje YachtBoat i program na přání.

(tz)